Cum. May 3rd, 2024

2018’de Beyoncé, Adidas ile yaratıcı bir ortaklığa girerek, Ivy Park spor giyim serisini yeniden piyasaya sürdü ve aynı zamanda marka için yeni ayakkabı ve giysiler geliştirdi. Fakat şimdi Grammy ödüllü girişimci ile Alman yaşam tarzı markasının karşılıklı olarak yolları ayırma konusunda anlaştığı bildirildi.

Ancak kaynaklar, iki şirket arasında önemli yaratıcı farklılıkların olduğu bildirdi. “Beyoncé heyecanla markasını geri almak, kendi yolunu çizmek ve yaratıcı özgürlüğü sürdürmek istiyor” denildi.

2016 yılında Beyoncé, Topshop’tan Sir Philip Green ile ortak girişim olan Ivy Park’ı piyasaya sürdü. Beyoncé, İngiliz perakendecinin sahibi Sir Philip Green’e yönelik cinsel taciz iddialarının ardından 2018’de markanın tam mülkiyetini aldı. Girişimci ve şarkıcı, Topshop’tan çektikten sonra Ivy Park spor giyim serisini yeniden başlatmak için Adidas ile iş birliği yaptı.

Adidas x Ivy Park iş birliği olan Park Trail, Şubat ayında piyasaya çıktı ve 56 giyim parçası, üç ayakkabı seçeneği ve 12 aksesuar sunuyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen