Per. May 2nd, 2024

Her bir parçasının kusursuz uyum mottosu benimsenerek tasarlanan yeni sezon Blackspade koleksiyonları, farklı vücut özelliklerine ve yaşam tarzlarına hitap ederek geniş bir ürün seçkisi ile karşımıza çıkıyor.

Rafine tarzlara bütünleşen detaylarıyla dikkatlerimizi üzerine çeken koleksiyonda pastel ve canlı renkler ön plana çıkarken beyaz renk ise zamansız ve çok yönlü nitelikleriyle de koleksiyona hayat veriyor. Doğallığı çağrıştıran mavi tonları ise yeni trend alarmı olarak radarlarımıza giriyor.

Modal, viskon, saten ve yüzde 100 pamuklu kumaşlardan hazırlanan Blackspade İlkbahar/Yaz 2023 iç giyim ve ev giyim koleksiyonu çabasız şıklık sunuyor. Sürdürülebilirliği hedefleyen koleksiyon, doğal ve geri dönüştürülmüş polyesterler, selülozik elyaflar, okaliptüs hamurundan yapılan Tencel kumaşlarla tasarlanıyor. Üstün kumaş kalitesine ve benzersiz tasarım çizgisine sahip olan koleksiyon; rahat, zarif ve modern parçalardan oluşuyor.

Ev ve iç giyiminde zarif bir stil sunan Blackspade 2023 koleksiyonu, yumuşak kumaşları ve dantel kombinleriyle şık bir tarz vaat ediyor. Koleksiyon; dantelin zarafetiyle bütünleşen iç çamaşır takımları, minimal tasarım çizgisine sahip pijama takımları, çiçek desenleriyle hareketlenen sabahlık takımları, 2023 yılının rengi olan dijital lavander’in dokunuşuyla casual görünüm sunan takımlardan oluşan eşsiz parçalar sunuyor.

Blackspade 2023 erkek iç giyim ve ev giyim koleksiyonu ise; rahatlık sunan modal ve pamuk kumaşlar ile modern tasarım çizgisini birleştiriyor. Dijital desenler ve düz renklerle bütünleşen iç çamaşırları, pastel renklerle tamamlanan rahat seyahat şort-tişört takımları, beyaz ve gri rengin buluşmasıyla ortaya çıkan spor takımları koleksiyonun en göz alıcı parçalarını barındırıyor.

Tüm koleksiyona blackspade.com.tr’den ulaşabilirsiniz.


BU BİR REKLAMDIR.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen