Pts. Eyl 16th, 2024

Sabahın erken saatlerinden itibaren Aydın’da tesirini gösteren şiddetli kar yağışına karşı hazırda bekletilen Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin karla gayret takımları ulaşımın sıkıntısız sağlanması için kapanan yollarda çalışma yapmaya başladı. Çalışmalar Efeler, Nazilli, Kuyucak, Buharkent, Bozdoğan ve Karacasu ilçelerinde devam ederken Aydın Büyükşehir Belediye Lideri Hasret Çerçioğlu, şoförleri yola çıkmadan evvel gerekli önlemleri almaları konusunda uyardı.

Yurdun birçok bölgesini tesiri altına alan kar yağışı Aydın’ın da yüksek kesitlerinde görüldü. Büyükşehir Belediyesi grupları ise kuraklık yaşanmaması için gerekli olan kar yağışının günlük hayata tesirlerini en aza indirmek için çalışma başlattı. Kar yağışı Efeler, Nazilli, Kuyucak, Buharkent, Bozdoğan ve Karacasu ilçelerinde tesirini gösterirken takımlar yolların açık kalması ve ulaşımın aksamaması için ağır uğraş sarf ediyor. Takımlar tarafından yollarda buzlanma tehlikesine karşı da tuzlama çalışması yapılıyor.

Lider Çerçioğlu çalışmaların kar yağışının başlamasının çabucak akabinde başladığının bilgisini verirken yola çıkacak vatandaşları da mümkün aksiliklere karşı gerekli önlemleri almaları konusunda uyardı. Takımların 24 saat aslına nazaran çalıştığını tabir eden Lider Çerçioğlu, vatandaşların her türlü muhtaçlıkları için Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin “Hızlı Tahlil Merkezi” 444 40 09 numaralı çizgisi arayabileceklerini hatırlattı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen