Pts. Eyl 16th, 2024

Büyükşehir, pandemi sürecinde faal misyon alan mahalle muhtarlarına yeni yıl münasebetiyle paklık ve dezenfektan malzemesidesteğinde bulundu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha süratli ve kaliteli hizmet sunmaları için muhtarlıklara çeşitli dayanaklarda bulunarak, her vakit yanlarında oluyor. Bu kapsamda, koronavirüs ile çaba sürecinde faal vazife alan vilayet genelindeki 472 mahalle muhtarına, paklık ve dezenfektan gereci dayanağı sağlandı.

MUHTARLARA HİJYEN KOLİSİ

Her vakit muhtarların yanında olan ve taleplerini geri çevirmeyerek imkanlar çerçevesinde karşılayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Lideri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, yeni yıl dolasıyla muhtarlara paklık ve dezenfektan materyali seti göndererek, jest yaptı. Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Muhtarlıklar Şube Müdürlüğünce, Kocaeli genelindeki muhtarlıklara gönderilen kolilerde, dezenfektan, sıvı el sabunu, ultra çamaşır suyu, bulaşık deterjanı, mikrofiber paklık bezi, limon kolonyası, medikal maske ve ıslak havludan oluşan materyaller bulunuyor.

MALZEMELER TESLİM EDİLDİ

Dağıtım programına Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Lideri Numan Balaban, şube müdürleri ve ilgili işçi katıldı. Balaban, temizlik ve dezenfektan kolilerini teslim ettiği muhtarlara, Büyükşehir Belediye Lideri Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın selamını ve yeni yıl dileklerini iletti. Koronavirüs ile uğraşı sürecinde faal misyon alan mahalle muhtarları, Büyükşehir Belediyesi’nin takviyesinden ötürü Lider Büyükakın’a ve grubuna teşekkür etti.

BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR

Yeşilova Mahalle Muhtarı Ali Filiz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı tarafından her sene olduğu üzere bu sene de muhtarlara paklık hususu takviyesini sürdürdüğünü söyledi. “Kocaeli Büyükşehir Belediye Liderimiz Tahir Büyükakın’a, göndermiş olduğu bu hoş armağanlar için teşekkür ediyorum” tabirini kullanan Filiz, “Yeni yılımızın, bütün Türkiye’mize, Kocaeli ve İzmit’imize güzel ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

İzmit Ayazma Mahalle Muhtarı Fırat Çiçek ise her vakit muhtarların yanında olan ve dayanağını esirgemeyen Lider Büyükakın’a teşekkür ederek, şunları kaydetti: “Yeni yılımızı kutlayan ve bizlere armağan gönderen Liderimize, bugüne kadar mahallemize vermiş olduğu hizmetlerden ötürü da ayrıyeten teşekkür ediyorum. Biz de buradan Tahir Liderimize selamlarımızı iletiyoruz. 2022 yılının hepimize sıhhat, memnunluk, barış ve huzur getirmesini, kucaklaşarak geçirebileceğimiz bir yıl olmasını temenni ediyor, hürmetlerimi ve sevgilerimi sunuyorum.” Hatipköy Mahalle Muhtarı Habibe Demiroğlu Aksoy, Malta Mahalle Muhtarı Bekir Boz ve Kocatepe Mahallesi Mustafa Kabak da her vakit yanlarında olan ve dayanak veren Lider Büyükakın’a teşekkür ederek, yeni yılını kutladı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen