Sal. May 7th, 2024


Alexandre Brousse, Dell Technologies EMEA Kanal Tertibi Liderliğine atandı. Brousse, grubuyla birlikte bölgede büyüme ve inovasyonu teşvik eden, müşteri odaklı ve iş ortaklarıyla güçlendirilmiş bir ekosistem oluşturmak için çalışacak.

 

Dell Technologies, 1 Ekim 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere EMEA Kanal Liderliğine Alexandre Brousse’u atadı. Brousse, EMEA Kanal takımıyla birlikte bölgede büyüme ve inovasyonu teşvik eden, müşteri odaklı ve iş ortaklarıyla güçlendirilmiş bir ekosistem oluşturmak üzere çalışmalar yürütecek. Brousse, Dell Technologies’in Fransa’daki liderliğine atanan Anwar Dahab’tan vazifesi teslim alıyor. 18 yıldır Dell Technologies’de vazife yapan Brousse son olarak Batı Avrupa Kanal Satışları Grubu’na liderlik ediyordu.

 

Dell Technologies Global Kanal Satışları Lideri Diego Majdalani, konuyla ilgili olarak “Bugün yapılan liderlik duyurularımızla hem müşterilerimiz hem de iş ortaklarımız için büyüme ve pazar fırsatları yaratma konusundaki kararlılığımızı gösteriyoruz. Son derece tecrübeli, saygın bir başkan olan Alexandre Brousse, liderlik grubum ve EMEA iş ortağı ekosistemimiz için değerli bir kıymet olacak. Anwar ise yeni misyonunda kanal konusunda değerli bir perspektif, yeni bağlantılar ve Fransa pazarına ait derin bir anlayış getiriyor.” 

 

Dell Technologies EMEA Kanal Önderi Alexandre Brousse ise yapılan yeni görevlendirmeyle ilgili,  “İş ortaklarımız, elde ettiğimiz başarılarımızda epey değerli bir role sahip. İş ortaklarımızla el ele çalıştığımızda daha süratli hareket ediyor, daha süratli ilerleme kaydediyor ve müşterilerimize fevkalâde sonuçlar sunuyoruz. İş iştiraki ivmemizi artırma fırsatından ötürü onur ve heyecan duyuyor, bölgedeki iş ortaklarımızla daha da güçlü bağlar kurmak için sabırsızlanıyorum” sözlerini kullandı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen