Paz. May 12th, 2024

Barbie’ler geldi ve Dua Lipa kalabalığına arasında yer alıyor. Greta Gerwig’in yaklaşan Barbie filminin resmi sosyal medya hesapları, film boyunca Barbie’lerin, Ken’lerin ve sıradan insanları oynayan aktörleri sergileyen bir dizi karakter posteri yayınladı.

27 yaşındaki şarkıcı Dua Lipa, yeni filmde denizkızından ilham alan bir Barbie bebeği olarak yer alıyor. Ve görünüşe göre, Lipa’nın yaklaşan filmde görünmesiyle ilgili söylentileri doğruluyor.

Aralık ayında hayranlar, resmi Barbie filmi Instagram hesabı şarkıcıyı kısa bir süre takip ettiğinde Lipa’nın projeye dahil olduğu konusunda spekülasyon yapmaya başlamıştı.

Lipa’nın deniz kızı Barbie’si de dahil olmak üzere, Barbie filminin sosyal medya hesapları başrolde Margot Robbie, Ken rolünde Ryan Gosling, başkan Barbie rolünde Issa Rae ve başka bir Ken rolünde Simu Liu’nun yer aldığı 24 karakter posteri yayınladı.

Barbie bebek 1959’da piyasaya çıktığından beri ikonik karakter doktorluktan astronota uzanan 200’den fazla kariyere sahip oldu. Filmde de her Barbie varyasyonu bir mesleğe veya yaşam tarzına bağlı gibi görünüyor; Lipa bir deniz kızı; Mackey’nin Barbie’si “fizik alanında Nobel Ödülü’ne sahip”.

Başkan Barbie rolünde yıldız Issa Rae var; model ve aktör Hari Nef, Dr. Barbie rolünde; gazeteci Barbie rolünde Ritu Arya; Yüksek Mahkeme Yargıcı Barbie rolünde Ana Cruz Kayne; HBIC rolünde Margot Robbie (sorumlu Barbie başkanı). Herkes için bir Barbie vardır. Canlandırıcı olan şey, her karakterin gıpta ile bakılan, yüksek güçlü bir kariyere sahip olmasına rağmen, hiçbirinin sıkıcı güç takımları giymemiş olmasıdır. Her görünüm, pembenin yüksek feminen stiliyle karşımıza çıkıyor.

Tabii ki, karşımızda Ryan Gosling, Ncuti Gatwa, Scott Evans ve Simu Liu da dahil olmak üzere pek çok Ken var. Ken bebeklerinin hiçbirinin kariyerlerinden bahsedilmiyor ve “O Ken”, “O da Ken” ve “Yine Ken” yazıyor.

Bu arada America Ferrara, Ariana Greenblatt, Will Ferrell, Connor Swindells ve Jamie Demetriou posterlerde insan olarak tanıtılırken, filmin anlatıcısı Helen Mirren.

55 yaşındaki Ferrell, daha önce Kasım 2022’de Wall Street Journal Magazine’e verdiği bir röportajda Barbie markasının sahibi oyuncak şirketi Mattel’in CEO’sunu oynayacağını söylemişti.

Barbie’nin Aralık ayında yayınlanan bir teaser fragmanında, 77 yaşındaki Mirren’in 2001: A Space Odyssey tarzında anlatımı yer alıyordu.

Barbie, 21 Temmuz’da sinemalarda…

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen