Per. May 2nd, 2024

Sosyal medyanın konuşulan ve merak edilen isimlerinden olan Salih Bademci, yer aldığı son dizi Dilek Taşı’ndaki Mustafa karakteriyle büyük beğeni aldı. Dizinin ilgi görmesiyle adından sıkça bahsettiren Bademci, özel hayatını ilk kez anlattı.

Yer aldığı yapımlardaki oyunculuk performansıyla büyük beğeni toplayan oyuncu Salih Bademci’nin yeni dizisi Dilek Taşı’ndan sonra arama motorları kendisiyle dolup taştı.  Dizinin aldığı ilgi üzerine özel hayatıyla merak konusu olan Salih Bademci, hakkında merak edilenleri yanıtladı. Baba olmanın hayatında neler değiştirdiğini anlatan Salih Bademci, 3,5 yaşındaki kızından bahsetti. Bademci; “Artık anne-babaların neden çocuklarından kopamadıklarını anlıyorum” ifadelerini kullandı. 

 “BEKLEMEKLE, BEKLENTİYLE OLMAZ”

2015 yılında kendisi gibi oyuncu İmer Özgün ile hayatını birleştiren Salih Bademci, evlilik hayatına dair ilgi çekici açıklamalarda bulundu. Evlilikte mutluluğun bir sırrı olmadığını vurgulayan Bademci; “Çok fırtınalı zamanlardan da geçiyoruz, geçiliyor, üç yıldır hayatımızda çocuğumuz var. Çocuk bir anda hayatınızı altüst ediyor. Adaptasyon gerekiyor, çoğu zaman birbirinin dilinden anlayamaz hale geliyorsun. Ama her seferinde olumlu olumsuz her şeyi bir terazinin kefelerine yerleştiriyorsun. İyiler hâlâ ağır bastığında devam ediyorsun. Bir de gerçekten eşinle konuşman lazım, beklemekle, beklentiyle olmaz. Biz erkeklerin zaten kromozom yapısı evrim olarak geriden geliyor, kadın aklını anlamak çok zor. O yüzden bazen ‘Hadi oturalım, konuşalım’ demeli.” dedi. 

“BABALIK AKLIMI DEĞİŞTİRDİ, AKLIMI ALDI”

2020 yılında kızları İklim’i kucağına alan ünlü çift, ilk kez anne- baba duygusunu tattı. Salih Bademci, baba olmanın getirilerinden, hayatında değiştirdiklerinden bahsetti. Bademci; “Babalık aklımı değiştirdi, aklımı aldı. Bir de inanılmaz bir sevgi, gitgide artıyor. ‘Daha ne kadar artacak bu sevgi’ diyorsun. Artık anne-babaların neden çocuklarından kopamadıklarını anlıyorum. Bazen sevgime ket vurmak istemiyorum. İçten içe kendime sürekli şunu hatırlatıyorum; o bir birey ve sadece senin çocuğun değil. O şu anda senin çocuğun, kısa bir süre sonra kendi hayatı olacak. Senin yanında kalacak tek kişi var, eşin, bunu unutma!” şeklinde konuştu. 

8 yıldır evli olan Salih Bademci, 3,5 yaşındaki kızı ‘İklim’ için tek bir öğütleri olduğunu dile getirdi. Ünlü oyuncu, “Kızıma tek bir öğüt verecek olsam ‘Dilediğin gibi yaşa’ derdim.” dedi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kanal 7’nin fenomen dizisi “Kan Çiçekleri” Time Square Meydanı’nda!

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen