Per. May 2nd, 2024


Efes Selçuk Belediyesi’nin toplumsal sorumluluk ve kültür aktiflikleri kapsamında düzenlediği “Biz Bize” seyahatlerine katılan bayanların memnunlukları yüzlerine yansıdı.  Son olarak 90 Efes Selçuklu bayanın iştirakiyle Ödemiş, Birgi ve Gölcük’e düzenlenen seyahatte bayanlar bol bol hatıra fotoğrafı çektirirken, gezdikleri destinasyonun tabiatı ve tarihi hoşlukları hakkında uzman rehber eşliğinde bilgi alma fırsatı buldular.

Daha evvel düzenlenen Tire ve Urla seyahatlerinin akabinde Ödemiş’e seyahat yapan bayanlar,  kentteki seyahatlerini tamamladıktan sonra tarihi güzellikleriyle ünlü Birgi’ye hareket ettiler. Seyahat güzergâhı boyunca rehberden bilgi alan Efes Selçuklu bayanlar son olarak Gölcük’ü gezerek bol bol hatıra fotoğrafı çektirme ve yeni arkadaş kümesi oluşturma talihi buldular.

Efes Selçuk Belediyesi tarafından kentte yaşayan bayanların ömürlerinde olumlu değişiklikler yaratmak, toplumsal hayata iştiraklerini arttırmak ve toplumsal cinsiyet eşitliğine katkı sağlamak emeliyle düzenlenen Biz Bize seyahatleri kapsamında Ödemiş’in yanı sıra Tire ve Urla’ya düzenlenen seyahatlere toplam 280 bayan katıldı.

Kültür ve toplumsallaşmayı bir ortada sunan seyahatlere iştirak gösteren bayanlar düzenlenen tertip sebebiyle kendilerini pahalı hissettiklerini belirterek Efes Selçuk Belediye Lideri Filiz Ceritoğlu Sengel’e teşekkür ettiler.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen