Per. May 9th, 2024

Nakit İdaresi eserlerini, sürdürülebilir finans eserleri vizyonuyla geliştiren Garanti BBVA, bu eserleri kullanacak müşterilerine avantajlı fiyatlar sunarak, hem finansal sıhhatlerine katkıda bulunmayı, hem de sürdürülebilirlik manasında müşterilerini teşvik etmeyi hedefliyor.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Ebru Dildar Edin “Nakit İdaresi eserlerimiz içerisinde yer alan kısa vadeli finansman, tahsilat ve ödeme tahlillerimizi sürdürülebilir finans çatısı altında farklılaştırmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda birinci uygulama olarak, Garanti BBVA üzerinden HGS müracaatında bulunan elektrikli ve/veya hibrit araç sahiplerine HGS eserini fiyatsız vermeye başladık. Öte yandan Direkt Tahsilat Sistemi (DTS) ve Tedarikçi Finansmanı Sistemi (TFS) üzere eserlerimize de yeşil ve sürdürülebilirlik irtibatlı yapılar geliştirerek müşterilerimize sunmaya başladık. Bunun birinci örneği de, Garanti BBVA Filo ile birlikte hayata geçirdiğimiz Türkiye’nin birinci Yeşil Direkt Tahsilat Sistemi (DTS) ürünü” dedi.

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti BBVA Filo Genel Müdürü Ayşegül Gülgör, “Garanti BBVA ile birlikte yürüttüğümüz birçok sürdürülebilirlik alanındaki çalışmalarımıza bir yenisini daha ekleyerek, dalda birinci olacak bir uygulamayı devreye alıyoruz. Garanti BBVA Filo’dan kiralanan araçlarının 50 ve daha fazlasının hibrit ve/veya elektrikli araç olması ve kiralama bedellerini Garanti BBVA DTS aracılığı ile ödenmesi halinde müşterilerimize ilgili sistemi daha avantajlı fiyatlarla sunarak müşterilerimizin araç filolarından kaynaklı karbon ayak izlerini azaltmalarını teşvik etmeyi hedefliyoruz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen