Cum. May 3rd, 2024


Nevşehir Belediyesi tarafından bir müddet evvel Güzelyurt Mahallesi’nde imaline başlanılan park tamamlandı. Yaklaşık 5 bin metre kare büyüklüğündeki park içinde basketbol alanı da bulunuyor.

Şehre nefes aldıracak ve her yaştan vatandaşın gelerek kaliteli ve eğlenceli vakit geçirebileceği yeni yerler kazandıran Nevşehir Belediyesi, Güzelyurt Mahallesi’ne yeni bir park daha kazandırdı. Vilayet Jandarma Komutanlığı yan tarafındaki bölgede oturan mahalle sakinlerinin talebi doğrultusunda Belediye Lideri Dr. Mehmet Savran’ın teşebbüsleri ile birlikte Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğü’nden Nevşehir Belediyesi’ne tahsis edilen yaklaşık 5 bin metre kare büyüklüğündeki alanda imaline başlanılan parkta çalışmalar sona erdi.

 Bahadır Sokak’taki daha evvel atıl vaziyetteki alanda yapılan park içerisine Nevşehir’in en büyük çocuk oyun kümelerinden biri yerleştirildi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü grupları ayrıyeten park içerisinde yaklaşık 2 bin metre karelik yeşil alan oluşturarak çok sayıda ağaç ve süs bitkisi dikti.

Yürüyüş yolu ile birlikte mahalle sakinlerinin aileleri ile vakit geçirebilmeleri için kent mobilyalarının da konulduğu parkta basketbol alanı da bulunuyor.

Yaklaşık 3 ay üzere kısa bir müddette Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü takımlarınca imali tamamlanarak hizmete açılan, oyun kümeleri ve toplumsal donatılarıyla her yaştan vatandaşın büyük beğenisini kazanan park, kentin yeni uğrak noktalarından biri haline geldi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen