Cum. May 17th, 2024


Konya Büyükşehir Belediyesi, Kadınhanı ilçesinin Köylütolu ve Konurören mahalleleri ile Kestel Mesire alanı yolunda ortasındaki yolda yürüttüğü 8,2 kilometrelik sathi kaplama çalışmasını tamamlayarak yolları hizmete açtı.

Konya Büyükşehir Belediyesi, sorumluluk alanındaki mahalle yollarında standardı yükseltmek için ağır halde çalışıyor.

Konya Büyükşehir Belediye Lideri Uğur İbrahim Altay, “Konya Modeli Belediyecilik”te yol ve altyapı çalışmalarının öncelik verdikleri hizmetler ortasında yer aldığını, Büyükşehir Belediyesi olarak amaçlarının 31 ilçeyle birlikte topyekün kalkınmış bir kent inşa etmek olduğunu söz etti.

2023’ün sonuna yaklaşırken ilçelerin muhtaçlık önceliklerine nazaran yatırımların sürat kesmeden devam ettiğini vurgulayan Lider Altay, “Büyükşehir Belediyemizin sorumluluğunda bulunan yolları Büyükşehir standardına getirmek için ağır halde çalışıyoruz. Bu kapsamda Kadınhanı ilçemize bağlı Köylütolu ile Konurören mahalleleri ortasındaki 6,5 kilometrelik yolda gerçekleştirdiğimiz sathi kaplama çalışmasını tamamlayarak yolları hizmete açtık. Tekrar 1,7 kilometrelik Kestel Mesire Alanı yolunu da tamamladık. Kentimizi daha hoş ve müreffeh yarınlara taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 7 milyon liraya mal olan yolların ilçemize iyi olmasını diliyorum” tabirlerini kullandı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen