Paz. Nis 28th, 2024


Yapımcılığını Oktay Türkan’ın üstlendiği direktörlüğünü ve senaristliğini Fatih Yıldırım yaptığı Hükümet Beyefendi sinemasının fragmanı görücüye çıktı.

Zengin oyuncu takımıyla dikkat çeken Hükümet Beyefendi sinemasında Erkan Bektaş, Dilek Yanardağ, Ayhan Taş, Metin Keçeci, Cüneyt İtina, Tuğçe Kartal, Oğuz Yağcı, Zekeriya Karakaş, Elif Nil, Cem Sultan Karabulut, İzzet Çivril, Ferda Gülsüm Kaynar, Hülya Aydın, Nilgün Atılgan, Hande Gürak Yılmaz, Selahattin Taşdöğen, Yavuz Çetin, Ferdi Akarnur, Bülent Ergün üzere birçok başarılı oyuncu rol alıyor.

 

Filmin Konusu

Yönetmen Mehmet, uzun müddettir hayalini kurduğu sinemasının çekimleri için harekete geçer. Senaryosunu da yazdığı “Cin Öbür Peri Başka” sinemasının, takımın ve bütçenin kısıtlı olmasına karşın çekimlerine başlamak için Urfa Halfeti’ye sarfiyat. Bölgede yaşayan ve üç eşi olan Hükümet Beyefendi, çekimlere gelen oyuncu Fadile’ye platonik olarak aşıktır. Beklenmedik bir vakitte sinema çekimleri için köyüne gelen Fadile ile karşılaşan Hükmet, ona aşkını ilan eder. Dördüncü eş yapmaya hazırlanan Hükmet bu süreçte kendisini beklenmedik durumların içinde bulur.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen