Per. May 2nd, 2024


İngiltere’nin güneyinde, dünya çapında yaptığı araştırmalarla bilinen Leicester University, imkân ve kapasitesini geliştirmeye devam ediyor. 21.000 öğrencisinin 1.500’ünü, 80’in üzerinde farklı ülkeden gelen milletlerarası öğrenciler oluşturan üniversite, öğrenci trafiğinin bağlantı gereksinimlerine karşılık vermek için kapsama alanını artırmaya yönelik çalışmalarına da sürat verdi.

Üniversite bu kapsamda milletlerarası alanda ürettiği telekomünikasyon ve bilişim teknolojileri tahlilleriyle kıymetli projelere imza atan Mikrolink’le ‘Network Upgrade Projesini” imzaladı. Türkiye’de çeyrek asra yakın müddettir sunduğu yenilikçi tahlilleriyle Avrupa başta olmak üzere dünyanın 3 farklı kıtasında faaliyetlerini sürdüren Mikrolink, İngiltere’de uzun müddettir başkan şirketlerle çalışıyor ve faal olarak faaliyet gösteriyor. İngiltere’nin başşehri Londra’daki ofisinde glokal anlayışıyla çalışmalar yapıyor ve ülkenin pazar dinamiklerine uygun yüksek teknolojili tahliller üretmeye devam ediyor. Bahisle ilgili Mikrolink Yurt Dışı Operasyonlar Genel Müdür Yardımcısı Doğan Eraslan “Mikrolink Türkiye’de başlattığı üst seviye faaliyetlerini uzun vakit evvel yurt dışına taşıdı ve bilhassa Avrupa’da gördüğü talebi karşılamak emeliyle İngiltere’de şirket kurdu. Geçtiğimiz yıllarda, dünyanın en büyük milletlerarası taşınabilir bağlantı operatörlerinden biri olan Vodafone’un UK’de yapacağı 800 IBS alanının anahtar teslim servis çalışmaları için tahlil ortağı olduk. 5 yıl sürecek bu çalışma kapsamında uçtan uca sabit ve taşınabilir erişim altyapı şebekesi kurma hizmetleri için de iş birliği yaptık ve ülkenin kapsama alanının genişletilmesi üzere kıymetli sorumluluğu üstlendik. İngiltere üzere Avrupa’nın en titiz ve kalite odaklı bir ülkesinde bu kadar talep görmek ve Leicester University üzere başarılı bir devlet üniversitesi tarafından tercih edilmek, işimizi ne kadar üst seviye standartlarda yaptığımızın bir göstergesi.” dedi.

İngiltere üzere büyük ve birçok ülkeden şirketin yer aldığı bir pazarda, ülkenin en kıymetli üniversitelerinden biri tarafından tercih edilmesinin altında sahip olduğu güçlü referanslar ve yenilikçi yaklaşımının olduğuna da değinen Eraslan “Alanında uzman ve profesyonel takımımızla geçtiğimiz yıl Katar’da oynanan ve dünyada yaklaşık 4.5 Milyar kişi tarafından izlenen FIFA 2022 Dünya Kupası’nın resmi telekomünikasyon partneri olduk ve, dünya kupası boyunca bağlantı altyapısını sağlayarak kesintisiz bağlantı tahlilleri sunduk. Geleceğe paha katma vizyonumuz doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz her projede sürdürülebilir bir yaklaşım izliyor ve kaliteden asla taviz vermiyoruz. Bu anlayışımız ve yer aldığımız değerli projeler Mikrolink markasının güvenilirlik imajına katkıda bulunuyor. Dünyanın neresinde olursa olsun birebir standartlarda tahliller sunuyor ve kesintisiz hizmet anlayışımızla hareket ediyoruz. Bu da istikrarlı büyümemizi artırarak, yatırımlarımıza taraf vermemizi sağlıyor.” dedi.

Mikrolink Avrupa’da Ne Kadar Savlı Bir Oyuncu Olduğunu Gösterdi 

Dünyaya katma paha sağlayan başarılı projelere ismini yazdıran Mikrolink, doğu batı fark etmeksizin her yerde insan hayatını kolaylaştıran faaliyetleriyle dikkat çekiyor ve Leicester University ile gerçekleştireceği projeyle de Avrupa’da ne kadar argümanlı bir oyuncu olduğunu bir sefer daha gösteriyor. Mikrolink sahip olduğu çeyrek asırlık tecrübe, güçlü grubu ve ileri teknoloji anlayışıyla Avrupa’da genişlemeye ve derinleşmeye devam edecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen