Pts. May 6th, 2024


360 ekranlarının severek izlenen programı Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece orijinal dönemiyle 360 ekranlarına geri döndü!

Söylenmeyenlerin söylendiği, konuşulmayanların konuşulduğu ve merak edilenlerin yanıt bulduğu 360 Derece’de dönemin birinci konukları Oyuncu ve Sunucu Cem ÖzerMüzisyen Nil Karataş önemli açıklamalarda da bulundu.

Cem Özer “Dört evliliğim içersinde en yanlışlı olan Esin Maraşlıoğluydu.”

Cem Özer: Hayatındaki kusur nedir diye sorarsan o eski eşim Esin Maraşlıoğlu ile olan evliliğimdir.

 

Gökhan Kalaycıoğlu: Neden Esin Maraşlıoğlu en büyük yanılgı oldu?  

 

Cem Özer: Bunu söylersem dedikoduya girer. Burada olmayan bir insanın aleyhinde konuşamam. Karşılık hakkı doğuyor. 

 

Gökhan Kalaycıoğlu: Ama artık de akla farklı manalar gelebilir. Aldatıldın mı? 

 

Cem Özer: Yok hayır. Benden ötürü kusur diyelim. Yani ben o işi zorlamakla yanılgı yaptım. Bitmesi gerektiği yerde bitmeliydi. 

 

Gökhan Kalaycıoğlu: Bitmesi gerektiği yerde bitecekti ya da hiç olmaması gerekiyordu üzere. Hatta senin şöyle de bir açıklaman vardı o devirde. “Çok popülerdim o devir. Evli olmamam gerekiyordu.” dedin. 

Cem Özer: Evet. Yani öbür denizlere yelken açabilecekken ben zira hani eşimle Pınar’la da konuşuyoruz. O da bazen yanlış anlıyor. İşte birilerine şöyle, şunları falan diyorum ki benim onu yapabilmem için evli olmamam lazım. Bu yanlış anlaşılıyor mesela.

 

Sıradan, bilindik, alışılagelmiş herkesin konuştuğu tüm programları unutturmaya devam eden “Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece” her hafta Cumartesi ve Pazar günleri saat 12.00’de birbirinden ünlü, renkli ve eğlenceli konukları ile 360’ta.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen