Cts. May 18th, 2024


Kendine has vokalini İspanyol gitarının büyüleyici tınılarıyla birleştiren,  Pequeño Fado’, ‘Ay Amor’, ‘Oh Amores’ gibi kültleşmiş müzikleriyle İspanyol pop müzik dünyasının en kült isimlerinden biri haline gelen Monica Molina Kuvvetli PSM’ye geliyor. ‘Vuela’ albümüyle ‘En Uygun Latin Müzik Albümü’ alanında Grammy adaylığına sahip Monica Molina varlıklı ve duygusal içeriğiyle dolu müzikal yeteneğini 20 Ekim akşamı Güçlü PSM Turkcell Sahnesi’nde müzikseverlerle buluşturacak.

 

İspanyol müzikçi, müzisyen ve aktris Monica Molina, müziğinde klâsik İspanyol ezgileri ve çağdaş dokunuşları bir ortaya getirerek İspanyol pop dünyasının en başarılı sanatkarlarından biri haline geldi. u Despidada, Vuelo, De Cal y Arena ve A Vida isimli dört albümü, ‘Pequeño Fado’, ‘Ay Amor’, ‘Oh Amores’ üzere kültleşen müziklerinde İspanyol müziğinin klâsik öğelerini eşsiz çağdaş üslubuyla harmanlayarak müzikseverlerle buluşturdu. ‘Vuela’ albümüyle ‘En Yeterli Latin Müzik Albümü’ alanında Grammy adaylığına sahip Monica Molina güçlü ve duygusal içeriğiyle dolu bir müzikal yeteneğini 20 Ekim akşamı Güçlü PSM Turkcell Sahnesi’nde müzikseverlerle buluşturacak.

 

Monica Molina 20 Ekim biletleri passo.com.tr’de satışta!

 

Kapı Açılış: 20:00 

Monica Molina: 21.00

 

Bilet Fiyatları:

Ön Satış / 1. Kategori: TL825,00 

Ön Satış / 2. Kategori: TL715,00 

Ön Satış / 3. Kategori:TL 605,00 

Ön Satış / 4. Kategori: TL495,00 

Ön Satış / 5. Kategori: TL440,00 

Ön Satış / 6. Kategori:TL 396,00

 

Zorlu Performans Sanatları Merkezi

Zorlu Performans Sanatları Merkezi 10. dönemini kutluyor! 10 yıldır ilham verici sanat tecrübeleri yaratarak ve dünya sanatına konut sahipliği yaparak daha çok beşere sanatı keşfetmeleri ve sanatla dönüşmeleri için ilham veriyor! Ulusal ve milletlerarası kültürel iş birlikleri, seçkin kurum ve sanatkarlarla olan ortak çalışmalarıyla sanatseverler ve yeni sanat izleyicileri için özgür, yaratıcı, dönüştüren ve geliştiren bir sahne yaratıyor. Bugünün ve yarının sanatkarlarına hayal dünyalarını geliştirecek yaratıcı fırsatlar sunuyor ve onlara dayanak oluyor! Onuncu sezonunda “Onları Seviyoruz” mottosuyla 10 yıllık geçmişinde ağırladığı tüm sanatkarları kutlayan Güçlü PSM sanata gönülden bağlı, yaklaşık 150 çalışanıyla birlikte yenilenmeye ve sürprizler sunmaya devam ediyor. Bugüne kadar 5 milyondan fazla sanatseveri ağırlayan Şiddetli PSM, Türkiye’deki kültür sanat faaliyetlerinin yaklaşık yüzde 15’ini gerçekleştiriyor. Dünyaca ünlü müzikallerden, dünya çapındaki müzisyenlere, büyük yapımlı tiyatrolardan tek kişilik performanslara kadar uzanan nitelikli kültür sanat etkinliklerini sanatseverlerle buluşturan ve dünya standartlarında bir donanıma sahip olan Şiddetli PSM, küresel bir sahne olma vizyonuyla hareket ediyor. Yenilikçi, dinamik, aktüel, sağlam, eğlenceli, çok sesli kapsayıcı, tezli, sıra dışı yapısıyla performans sanatları merkezi olmanın ötesine geçerek kültür sanat dalının gelişimine katkı sağlıyor. Şiddetli PSM, 7 farklı yerde eşsiz bir kültür-sanat tecrübesi sunuyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen