Cts. May 4th, 2024


Malkara Belediye Akademisi bünyesinde Yaz Spor Okulları futbol, basketbol, voleybol, hentbol, badminton ve masa tenisi kurslarını muvaffakiyet ile tamamlayan öğrencilere sertifikaları Belediye Lider Yardımcısı Ersin Kaçar tarafından 27 Eylül 2023 Çarşamba günü saat 19.00’da Kültür Merkezi’nde düzenlenen merasim ile verildi.

Düzenlenen Yaz Spor Okulları Kurs Bitirme Sertifika Merasimine; Belediye Lider Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı, kurslara katılan kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Ulu Başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz için hürmet duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının akabinde konuşma yapan Malkara Belediye Lider Yardımcısı Ersin Kaçar; “Saygıdeğer velilerimiz ve değerli çocuklarımız öncelikle sizleri şahsım ve Malkara Belediyesi ismine selamlıyorum. Hepiniz güzel geldiniz.

Malkara Belediye Akademisinin düzenlemiş olduğu Yaz Spor Okullarına göstermiş olduğunuz ilgiden ve bizlere göstermiş olduğunuz itimattan ötürü ayrıyeten teşekkür ediyorum. Belediye Akademisi Malkara halkına hizmet vermeye ve çocuklarımıza katkı sağlamaya devam edecektir. Düzenlenen kursları muvaffakiyet ile tamamlayan öğrencilerimizi tebrik ediyor, muvaffakiyetlerinin devamını diliyorum.” dedi.

Konuşmasının akabinde Malkara Belediye Lider Yardımcısı Ersin Kaçar futbol, basketbol, voleybol, hentbol, badminton ve masa tenisi kurslarını muvaffakiyet ile tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını tek tek takdim etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen