Per. May 2nd, 2024

Kısa bir süre önce Alman spor giyim devi Adidas’ın yeni yüzü olarak ilan edilen Jenna Ortega, her alanda uzman olduğunu kanıtlıyor. Yeni küresel elçi olarak Ortega, spor giyim devinin “adidas Sportswear” adlı yepyeni, henüz ortaya çıkmamış etiketin yüzü olmaya hazırlanıyor. Bu, şirketin son 50 yılda piyasaya sürdüğü ilk yeni etiket.

Ortega, adidas ailesine katıldıktan sonra bir açıklama paylaştı; “Adidas’a olan aşkım yıllar öncesine dayanıyor. Spor, müzik ve kültürde her zaman böyle bir varlığa sahip olmuştur ve pek çok yönden yenilikçi olmaya devam etmektedir. Benim için büyürken her zaman adidas spor ayakkabıları ve Ts ayakkabısı olmak zorundaydı. Bugüne kadar gardırobumun çoğu ikonik üç çizgiden oluşuyor. Fark yaratanlardan oluşan bu efsanevi ailenin bir parçası olmaktan ve yepyeni markasının yüzü olmaktan büyük onur duyuyorum. Size göstermek için sabırsızlanıyorum çocuklar.”

Görünüşe göre yeni seri, markaya tazelenmiş bir yaratıcı mercek getirmeye odaklanacak. Koleksiyon, şüphesiz adidas’ın üç çizgili köklerine atıfta bulunan miras parçalarını temel alırken bir yandan da gelecek neslin dikkatini çekecek. Adidas İcra Kurulu Üyesi Brian Gevy, “Adidas’ta sürekli olarak hem sporda hem de kültürde sınırları zorlamanın yollarını arıyoruz. O kadar heyecan verici ki, Jenna Ortega’nın 50 yıl sonra ilk yeni şirketimizi piyasaya sürmek için bize katıldığını duyurabiliriz. Dünya çapında dalgalar yaratan ilerici ve tutkulu bir yeni nesil öncü, onun taze ve yaratıcı düşünme tarzı, bir marka olarak kendimizi üzerinde bulduğumuz ve ilham almaya devam ettiğimiz şeydi.”

İlk adidas Sportswear koleksiyonunun 9 Şubat’ta gelmesi planlanıyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen