Per. May 16th, 2024

Jennifer Aniston dünyanın en ünlü oyuncularından biri olabilir… Mükemmel saç tonunu bir kenara alırsak, Aniston tıpkı bizim gibi, yani biraz… Geçtiğimiz günlerde Access Hollywood’a yeni ‘Murder Mystery 2’ filmi hakkında röportaj veren Aniston, ‘Friends’ serisi yıldızlarından birinin yaşını öğrenince büyük bir şok tepkisi vererek hepimiz gibi olduğunu kanıtlamış oldu.

Röportajda seride Ross Geller karakterinin oğlu Ben Geller’ı canlandıran Cole Sprouse’un yaşını öğrenen Aniston, duyduklarına inanamadı. Cole Sprouse’un kısa bir süre önce ikiz kardeşi Dylan ile 30 yaşına girdiğini öğrenen Aniston, “Ne?” diyerek bağırdı. Şokunu gizleyemeyen Aniston, iki eliyle başını tutarak, “Yok, yok, olamaz. Vay canına, bu gerçekten çılgınlık,” dedi. Sevgili Jennifer, inan bize, seni anlıyoruz!

‘Friends’ serisinde oynamaya başladığında henüz yedi yaşında olan Sprouse, Aniston ile birçok eğlenceli sahnede yer almıştı. Kısa bir süre verdiği röportajda Aniston’a aşık olduğunu anlatan Sprouse’a karşılık olarak Aniston, “Küçücüktü,” diye tepki gösterdi. 2021’de ‘Drew Barrymore Show’ programına katılan Sprouse, Aniston’a olan aşkı sebebiyle onunla çalışmanın çok zor olduğunu itiraf etmişti. “Sürekli kekeliyordum ve repliklerimi unutuyordum,” diyen Sprouse, “Şu an olsa kendimi kontrol edebilirim gibi hissediyorum ama o kadar küçükken çok zordu,” diye eklemişti.

Jennifer Aniston, yine bir süre önce ‘Friends’ serisinden farklı bir rol arkadaşı ile bir araya gelmişti. Bu sıralar ‘Friends’ nostaljisini doruklarda yaşayan Aniston, ‘Live With Kelly and Ryan’ programının sahne arkasında Mae Whitman ile karşılaşmıştı. Whitman, henüz sekiz yaşındayken ‘Friends’ serisinin üçüncü bölümünde izci kız karakterini canlandırmıştı.

Sırada Aniston’un kızını canlandıran Emma ile buluşması olabilir mi?

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen