Cum. May 3rd, 2024


Kartepe Belediyesi’nin desteklediği, Kartepe Off-Road Tabiat Spor Kulübü işbirliğinde düzenlenen “Kartepe Off-Road ve Tabiat Şenliği” Maşukiye’de gerçekleştirildi. İki gün süren şenlikler birbirinden heyecanlı şovlarla izleyenlere aksiyon dolu anlar yaşattı.

 

KOCAMAN MUVAFFAKİYETLER DİLEDİ

“Kartepe Off-Road ve Tabiat Şenliği”nin startını Kartepe Belediye Lideri Av.M.Mustafa Kocaman verdi. Kocaman, “Zorlu parkurlarda adrenalin yüklü kıyasıya bir uğraş. Off-Road ve Tabiat Şenliği tüm heyecanıyla Kartepe’de yaşanıyor! Tüm yarışmacılarımıza muvaffakiyetler diliyorum” açıklamasında bulundu. 

 

KIYASIYA ÇABA ETTİLER

Kartepe Off-Road ve Tabiat Şenliği’nde adrenalin tutkunları Erkekler S-1, S-2, S-3,

S-4, bayanlar kategorisinde çaba edildi. Extrem S1 Kategorisinde, Selahattin Seçkin ve Engin Aslan birinci, Batuhan Özkan ve Kürşat Özer ikinci, Cahit Ergüzer ve Polat Ergüzer üçüncü oldular. S2 Kategorisinde, Halit Çakır ve Soner Üstünel birinci, Nihat Öztür ve Halit Çakır ikinci oldular.

 

ÖDÜLLERİ VERİLDİ

S-1 Kategorisinde Barkın Civak birinci, Furkan Öztaş ikinci, Murat Karagülle üçüncü, S-2 Kategorisinde Sertan Tanta birinci, Osman Öztaş ikinci, Emre Bozkurt üçüncü, S-3 kategorisinde Halit Çakır birinci, Rüstem Yıldız ikinci, Fatih Mercan üçüncü, S-4 Muhammed Akyılmaz birinci, Hami Demir ikinci, Polat Ergüzel üçüncü,  kadınlar ortasında S-1 kategorisinde Dilara Uslu birinci, Hatice Tipe ikinci, Gönül Uslu üçüncü, S-2 kategorisinde Ayşegül Yıldız birinci, Gülşen İçlal ikinci oldular. Dereceye girenlere mükafatları merasimle verildi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen