Cts. May 4th, 2024


Flik Flak, 15 Eylül’de vizyona giren ‘Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi” sinemasını dünyaca ünlü pop-kültür fenomeni Miraculous™ kahramanlarının isimlerini taşıyan çok özel iki yeni eserle kutluyor. Ana karakterler MARINETTE ve ADRIEN’ın taktığı saatler, onların kusursuz zamanlamaları ve aksiyon dolu hayatlarıyla hayranlarına ilham veriyor. Kurdukları hayaller ister Paris’i gezmek ister saat okumayı öğrenmek olsun bu saatleri takanlar her an yanlarında olacak MARINETTE ve ADRIEN’a güvenebilir. Bu müzikli animasyon sinema dünya genelinde gösterime girerken, mahallenizin minik kahramanları da İsviçre hassasiyetiyle kendi maceralarının vaktini ayarlayabilir. 

 

Filmin muhteşem kahramanı Ladybug (Uğur Böceği) için özel olarak bir saat üretiyorsanız o saat Ladybug’ın becerili yoyo telsiziyle yarışabilecek özelliklere sahip olmalıdır. Flik Flak MARINETTE’in çarpıcı tasarımı, içindeki kendine has çiçek gücünün geometrik haller biçiminde yansımasıyla oluşur. Renk kodlu vakit göstergesi, saati takan çocukların öğrenme sürecini kolaylaştırıyor. ADRIEN modelinde ise siyah, yeşil ve beyazın hakimiyetindeki dinamik tasarım, kullanıcıyı harekete davet ediyor. Bu şık aksesuar, takanın canı ne istiyorsa ona uyar. İster birlikte Notre-Dame’da bir çeşit atsınlar, ister bir parkta salıncakla sallansınlar. Saat, parlak yeşil sayılarla süslenmiş sağlam siyah çerçevesiyle de çocukların inişli çıkışlı her anını şık ve işlevsel bir biçimde takip etmeye imkân veriyor.

 

Seriye dahil tüm saatler, geri dönüştürülmüş PET’ten üretilen bir dokuma kayışa sahip. Yaşanan maceralar geride leke bırakmasın diye de çamaşır makinesinde yıkanabiliyor.

 

Elinizin altında bu kadar kusursuz İsviçre üretimi bir saat varken, çocukları 7/24 takip etmek için neden sihirli bir mücevhere muhtaçlık duyasınız ki?

 

Flik Flak Hakkında:

Flik Flak 1987 yılından beri dünyada çocuklar ve ailelerin en çok sevdiği saat markasıdır. Saat okumayı öğrenme konseptini erişilebilir bir cümbüşe çeviren Flik Flak saatler İsviçre’nin saatçilik alanında rakipsiz deneyimini yansıtır. Swiss quartz yapısındaki bu saatler darbeye sağlamdır ve makinada 40 dereceye kadar ısılarda yıkanabilir. Flik Flak, İsviçre’deki 160 üretim tesisiyle dünyanın en büyük saat üreticisi ve distribütörü olan Swatch Group’un itibarlı bir  markasıdır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen