Pts. Eyl 16th, 2024

Keçiören Belediye Lideri Turgut Altınok yeni kuşak tahlil belediyeciliğinde değerli bir yol kat etiklerini ve 2021 yılında interaktif belediyecilik kapsamında vatandaşlardan gelen 71 bin 556 adet istek ve talebi tahlile kavuşturduklarını belirtti. Altınok, “2021’de yüz yüze görüşme, Davet Merkezi, Başkan’a İleti, web sayfası, Ak Masa E-Posta, Whatsap-Bip İhbar Sınırı, CİMER, Açık Kapı ve Mavi Masa üzere bağlantı kanallarımızdan gelen 71 bin 556 adet talebi acilen karşılayarak vatandaşlarımızı bilgilendirdik. Bize gelen talepleri cevaplama süremiz yasal olarak 15 gün olmasına karşın her bir başvuruyu ortalama 2 Gün 7 Saat 52 dakikada sonuçlandırdık.” dedi.

Başkan Altınok, 940 bin nüfusuyla Ankara’nın en büyük ilçesi olan Keçiören’de ulaşılabilir belediyecilikte tepede bulunduklarını ve Keçiören Belediyesi bünyesinde hizmet veren Ak Masa ünitesinin Keçiörenli vatandaşın tahlil merkezi olduğunu vurgulayarak şunları aktardı:

“Belediyemizi daha ulaşılabilir hale getirmek ve vatandaşımızla olan irtibatımızı daha da artırmak için hizmet veren Ak Masa ünitemiz vatandaşımızdan gelen binlerce talebin karşılanması noktasında değerli bir hizmet veriyor. Vatandaşımız 7 gün 24 saat Ak Masa aracılığıyla bizlere ulaşabiliyorlar. Ak Masa aracılığıyla vatandaşımızın taleplerini vakit kaybı yaşamadan, geniş bir iştirakle ve güçlü bir bağlantı ağıyla aktarabilmelerini sağlıyoruz. Kaliteli ve güzel bir hizmete erişimini kolaylaştırıyor, vatandaşımızın idareye iştirakini sağlıyoruz. Tıpkı vakitte bilgilerin gizliğini temel alarak inançlı bir bağlantısı mümkün hale getiriyoruz. Ak Masa aracılığıyla belediyemize ulaşmak isteyen vatandaşlarımız “444 52 76”nolu telefonu arayabilirler.”​

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen