Sal. May 14th, 2024


Bu yıl 5’ncisi düzenlenecek olan Antalya Turizm Fuarı öncesinde Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu başkanlığında bir toplantı düzenlendi

Kemer Belediyesi’nde yapılan toplantıya, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Lideri Dinçer Sarıkaya, Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) Lideri İstek Sönmez, Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) Basın Danışmanı Levent Yenigün, Kemer Belediyesi Kültür ve Toplumsal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin katıldı.

Toplantıda, turizm bölümünün temsilcilerini bir ortaya getirecek fuar ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

ANFAŞ Fuar Merkezi’nde 26-27 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan fuara, 35 ülkeden 25 binin üzerinde turizm profesyonelinin katılması bekleniyor.

Toplantıda konuşan Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu, Antalya Turizm Fuarı’nda Kemer’i en uygun formda tanıtarak, Kemer’in ismini ulusal ve memleketler arası platformlarda daha fazla duyuracaklarını söyledi.

Fuar alanında seyahat acenteleri ve turizmin duayenleri ile teğe bir görüşmeler de yapacaklarına değinen Lider Topaloğlu, “Kemer’de tüm turizm paydaşlarıyla ortak hareket ederek Antalya Turizm Fuarı başta olmak üzere başka fuarlarda da Kemerimizi en yeterli formda tanıtacağız. Son yıllarda Kemer’e olan ağır ilgiyi en üst düzeye çıkarmak istiyoruz.” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen