Cum. May 17th, 2024


Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından tekrar yapılacak Kumluca Atatürk Stadyumu’nun temeli 29 Eylül Cuma saat 11.00’de merasimle atılıyor. Lider Muhittin Böcek, temel atma merasimine tüm Kumlucalıları davet etti. 

Antalya Büyükşehir Belediye Lideri Muhittin Böcek ve Kumluca Belediye Lideri Mustafa Köleoğlu ile birlikte çeşitli etkinliklerde kullanılmak üzere Kumluca’ya Stadyum Projesi Hazırlama Protokolü imzalanmıştı. İhalesi yapılan ve mevcut eski yapıların yıkımı gerçekleştirilen Kumluca Atatürk Stadyumu Projesi’nin temeli Lider Muhittin Böcek tarafından 29 Eylül Cuma saat 11.00’de düzenlenecek merasimle atılacak. 

Stadyum 13 bin 200 metrekare alanın 6 bin 650 metrekarelik kısmına inşa edilecek. Projede, idari alan, tuvalet, engelli tuvaleti, duş, soyunma odaları, depo alanları, güç odası ve su deposu yer alacak. 2000 metrekare yeşil alana da sahip olan projede, 97 araç kapasiteli otopark da yer alacak. Stadyumda, spor karşılaşmalarının yanı sıra Kumlucalılar için büyük kıymete sahip olan güreş, deve güreşi ve çeşitli şenlikler düzenlenecek.

Antalya Büyükşehir Belediye Lideri Muhittin Böcek, temel atma merasimine tüm Kumlucalıları davet etti. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen