Sal. May 7th, 2024


Canik Belediyesi Ödüllü Hayvan Dostu Fotoğraf Müsabakası müracaatları başladı. 

Sokak hayvanlarına karşı hassas toplumlar yetiştirmek için ilçede mana yüklü programlar gerçekleştiren, ilçe genelinde oluşturduğu mama ve su üniteleri ile veteriner hizmetleri başta olmak üzere sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarını özveriyle sürdüren Canik Belediyesi, hayvanlarının korunması konusunda farkındalık oluşturmak hedefiyle ödüllü fotoğraf yarışı düzenliyor. 2 Ekim 2023 tarihine kadar müracaatların kabul edildiği ve hayvan dostu kuşakların temelini oluşturmak, onların korunması konusunda toplumda şuur oluşturulması hedeflenen Canik Belediyesi Hayvan Dostu Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren iştirakçiler birbirinden kıymetli mükafatların sahibi olacak. 

 

Son Müracaat 2 Ekim 

Çocuklar ve gençlerde hayvan sevgisi oluşturmak ve tüm canlılara karşı saygılı jenerasyonlar yetiştirmek için çalışmalarına devam eden Canik Belediyesi, ilçede düzenleyeceği fotoğraf müsabakasıyla hayvan hakları konusunda farkındalık oluşturacak. İştirakçiler, her yaş kümesinden tüm amatör ve profesyonel iştirakçilere açık olan müsabakaya, fotoğraf kompozisyonu içerisinde evcil hayvanına yer verdiği fotoğraflarla katılabilecek. Canik Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Canik Belediyesi Ödüllü Hayvan Dostu Fotoğraf Yarışı hakkında ayrıntılı bilgi edinmek isteyen iştirakçilerin canik.bel.tr adresini ziyaret edebileceği, son iştirak tarihinin 2 Ekim 2023 olduğu ve iştirakçilerin fotoğrafları [email protected] mail adresine göndermesi gerektiği bildirildi. Yarışa gönderilen fotoğraflar, 3 Ekim tarihinde ilçede düzenlenecek olan Canik Belediyesi Dünya Hayvanları Müdafaa Günü Etkinliği’nde oluşturulacak stantta görücüye çıkacak. 

Canik Belediyesi Ödüllü Hayvan Dostu Fotoğraf Yarışması’nda ödül almaya hak kazanan iştirakçiler, 3 Ekim 2023 tarihinde ilçede gerçekleştirilecek olan Canik Belediyesi Dünya Hayvanları Muhafaza Günü Etkinliği’nde açıklanacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen