Cum. May 3rd, 2024


Keçiören Belediye Lideri Turgut Altınok, ilçedeki semt pazarlardan alışveriş yapan vatandaşların memnuniyet oranının 4 yılda yüzde yüz seviyesinde arttığını lisana getirdi.

Semt pazarlarında tesis edilen huzur ortamının hem vatandaşı hem de pazarcıyı mutlu ettiğini belirten Altınok, “En değerli hizmet ve gönül yapıtlarımızdan biri ilçemizdeki semt pazarlarına duyulan memnuniyettir. Pazarlarımız huzurlu, fiyatlar uygun, eserler kaliteli. Ankara alışverişi Keçiören pazarlarından yapıyor.” dedi. 

Semt pazarlarında her gün kontrol yaptığını ve vatandaşların taleplerini dinlediğini de belirten Altınok, “Vatandaşımızın taze, kaliteli, uygun fiyata zerzevat ve meyve alabilmesi için semt pazarlarımızda kontrollerimiz kesintisiz devam ediyor.  Avrupa standartlarında nezih ve kaliteli hizmet sunan semt pazarlarımızı yeni jenerasyon semt pazarlarımızla taçlandırıyoruz. Vatandaşlarımız kışın ısıtma yazın soğutma sistemine sahip pazarlardan alışveriş yapıyorlar. Bu istikamette yaptığımız çalışmalarla memnuniyet oranını yüzde yüz sevisine çıkardık.” diye konuştu.​

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen