Cts. May 4th, 2024


Beylikdüzü Belediye Lideri Mehmet Murat Çalık, Cumhuriyet Mahallesi’nde faaliyet gösteren Emekliler Lokali’ni ziyaret etti. İlçede yaşayan emekli vatandaşların buluşma noktası haline gelen tesiste vatandaşlarla bir ortaya gelerek sohbet eden Lider Çalık, “Vatandaşlarımızın burada keyifle vakit geçirmesi, vakti verimli olarak değerlendirmeleri bizleri memnun ediyor” biçiminde konuştu. 

Beylikdüzü Belediye Lideri Mehmet Murat Çalık, Cumhuriyet Mahallesi’nde yer alan ve ilçe halkının uğrak noktalarından biri olan Emekliler Lokali’nde vatandaşlarla bir ortaya geldi. Beylikdüzü halkına kaliteli ve nezih bir ortam sunan ve emekli vatandaşların ağır ilgi gösterdiği tesisin ziyaretinde her yaştan vatandaşla buluşma imkânı bulan Lider Çalık, mahalle sakinleri ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. 

 

 “Vatandaşların keyifle vakit geçirmesi bizleri keyifli ediyor”

Beylikdüzü’nde her vakit vatandaşların bir ortaya geldiği ortamları mümkün olduğunca güzelleştirmeye uğraş ettiklerini söz eden Lider Çalık, “Emekliler Lokali tabiatın kucağında, insanların nefes alabildiği, arkadaşları ile birlikte hoşça vakit geçirip okuma köşelerinde kütüphanesinden yararlandığı ve emekli vatandaşlarımız tarafından ağır ilgi gören bir tesisimiz. Vatandaşlarımızın burada keyifle vakit geçirmesi, vakti verimli olarak değerlendirmeleri bizleri memnun ediyor” halinde konuştu. Lokalin müdavimleri ise, bu tıp toplumsal yapıların sayısının artmasını dilek ederek Beylikdüzü Belediye Lideri Mehmet Murat Çalık’a teşekkür etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen