Sal. May 7th, 2024


Nevşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Savran, Yeni Sanayi Sitesi, Lale Sanayi Sitesi ve Organize Sanayi Bölgesi’nde endüstrici esnaflar ve iş insanlarıyla buluştu.

Belediye Lideri Dr. Mehmet Savran, her hafta toplumun farklı bölümleriyle bir ortaya gelmek için esnaf, sivil toplum örgütleri ve mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Lider Savran, bu kapsamda son olarak Yeni Sanayi Sitesi, Lale Sanayi Sitesi ve Organize Sanayi Bölgesi’nde işyeri ziyaretlerinde bulundu. Esnaf ve iş insanları ile sohbet ederek talep ve tekliflerini dinleyen Savran, Nevşehir Belediyesi’nin hayata geçireceği yeni projeler hakkında istişarelerde bulundu.

Savran, “Göreve geldiğimiz birinci günden bu yana vatandaşlarımızın verdiği takviyeyle kentimizde pek çok hizmet gerçekleştirdik. İnsanlarımızın daha memnun, huzurlu ve konforlu bir ömür sürmesi için el birliği ile kentimizi hoşluklarla donatmak istiyoruz. Belediyecilik hizmetlerimizin yanında gönüllere de dokunuyoruz. İnşallah taş üstüne taş koymaya, birinci günkü heyecan ve azimle kentimiz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen