Cts. May 11th, 2024

Miley Cyrus’un ‘Used to be Young’ adlı TikTok serisi en sonunda Liam Hemsworth ile ilişkisine değindi. Eski eşi Liam Hemsworth ile 10 senelik ilişkisinden bahseden Cyrus, eski eşiyle ilk olarak ‘The Last Song’ filminin seçmelerinde tanıştığını anlattı. “2008’de Disney için bir film daha çekmem gerekiyordu ve bunun Hannah Montana’ya bağlı bir film olmasını istemedim” diyen Cyrus, “Senaryo yazıldıktan sonra filmde sevgilim olan Will karakterini canlandıracak oyuncuyu bulma zamanı gelmişti. Binlerce kişiden son üçe kalmıştı ve Liam da final isimlerden biriydi. Bence filmi çok özel yapan unsurlardan biri iki genç insanın birbirine aşık olmasını izlemekti, bu gerçekte de oluyordu bu yüzden aramızdaki kimya tartışmaya kapalıydı. Ve bu da 10 senelik uzun bir ilişkinin başlangıcı oldu” diye ekledi.

@mileycyrus

Used To Be Young (Series) – PART 20

♬ Used To Be Young – Miley Cyrus

2009’dan 2013’e kadar ilişkilerini sürdüren Cyrus ve Hemsworth, daha sonra nişanlanmışlardı. Nişanlandıktan sonra bir süre ayrılan çift, 2016’da yeniden bir araya gelmiş ve Aralık 2018’de evlenmişlerdi. Evliliklerinden kısa bir süre sonra Cyrus’un temsilcileri Ağustos 2019’da çiftin ayrıldığını duyurmuştu. Boşanmalarının finalize olmasının ardından Aralık 2020’de Howard Stern ile röportajında konuşan Cyrus, “16 yaşından beri birlikteydik. Evimiz yandı. Nişanlandık ama kesin evleneceğimizi düşünmemiştik ama sonra Malibu’daki evimizi kaybettik. Ve eğer yangından önceki ve sonraki sesimi karşılaştırırsanız, kesinlikle bu travma sesimi etkinledi. Ve ben aslında Güney Afrika’daydım ve eve dönemedim, hayvanlarım sahilde bir direğe bağlanmıştı. Her şeyimi kaybettim. Elvis ile polaroid fotoğraflar vardı, büyükannemden bana kalan fotoğraflar” demişti.

Yangından sonra travmanın hem kendisini hem de eşi Liam Hemsworth’ü etkilediğini söyleyen Cyrus, “Çok fazla şeyim vardı ve birden hepsi gitti. Hayatım boyunca yazdığım tüm şarkılar o evdeydi. Ailemin bana verdiği tüm fotoğraflar, tüm senaryolarım, her şeyi kaybettim. Ve bunu tekrar bir araya getirmeye çalışırken, ‘Ah, doğa benim kendim için yapamayacağım bir şey yaptı; beni bırakmaya zorladı,’ ateşe doğru koştum. Bu anormal değil, pek çok hayvan bunu yapıyor ve geyiklerin ormana koşması gibi ölüyor. O sıcaktan etkileniyorsun ve benim yoğun duygulu bir insan olmamdan, onunla oturmak istememenden ve gitmek istememenden, biliyorsun, ‘Bunun ne anlamı olabilir?’ Sadece o evden geriye kalanlara tutundum. ben ve oyduk. Ve onu gerçekten çok çok çok çok sevdim ve hala seviyorum ve her zaman seveceğim” demişti.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen