Çar. May 1st, 2024

Ünlülerin aşk dünyasına göz attığımızda, favori çiftlerimizi geçmişten bugüne hayranlıkla izliyoruz; birbirlerine olan güçlü bağları ve şık birlikteliklerini takdir ediyoruz.

Sevgi dolu bir çiftin, en iyi kıyafetleriyle giyinmiş olmasında neyin sevilmediğiyle ilgili bir şey yok gibi görünüyor. Söz konusu yalnızca uyumlu kıyafetler ve kimya değil; aynı zamanda farklı tarz ve renk paletlerinde stile sahip birçok seyirciyi de cezbedebilen bir çift, ister istemez umutsuz romantik tarafımıza hitap ediyor.

Güçlü bir çift olarak tarz belirleme kavramı, romantik bir vizyonu gerçekleştirmek ve sevgililere tekrar yaratmaya değer bir görünüm satmak isteyen her tasarımcıyı cezbedecektir. Ayrıca özenle seçilmiş bir çift görünümü, kesinlikle yıllar boyu konuşulacak bir an yaratacaktır.

BIANCA JAGGER VE MICK JAGGER

The Rolling Stones üyesi Mick Jagger ve Bianca Jagger arasındaki rock’n roll romantizmi, Bianca’nın ikonik YSL Le Smoking gelinlik takımından Mick’in çift cinsiyetli giyinme biçimlerine kadar 70’lerin en göz alıcı çift stillerinden bazılarını doğurdu.

CHER VE SONNY

“I Got You Babe” ve “It’s The Little Things” gibi şarkılarla dünya çapında tanınan Sonny ve Cher, dünyanın en ünlü müzik ikililerinden biridir. Çığır açan çalışmaları ise müzikte durmadı. Çift, 1960’lar ve 1970’lerle ilişkilendirilen her sevilen trendin simgesiydi.

Bob Mackie tarafından 1973 Oscar’ları için tasarlanan Cher’in altın rengi iki parçalı elbisesi, onun geniş kariyeri boyunca giydiği birçok ikonik görünümden sadece biri. Sonny de sık sık parlak desenler ve tasarımlar giyerdi ama bu gece kadife smokini ve 70’lerden kalma bıyığıyla göze çarpıyordu. İkonik görünüm, yıllar boyunca diğer birçok ünlü tarafından tekrarlandı.

IMAN VE DAVID BOWIE

Süpermodel Iman ve müzisyen David Bowie çifti, her tasarımcının hayaliydi. Çift, ne zaman bir araya gelse etraflarına zenginlik ve hava saçıyorlardı.

1990’da bir kör randevudan sonra ikili aşık oldu ve daha sonra 1992’de evlendiler. Ağustos 2000’de Alexandria Zahra Jones adında bir kızları dünyaya geldi. Yıllar geçtikçe ikili, çeşitli etkinliklere birlikte katıldı ve kırmızı halıdaki destansı aşklarına ikonik stilleri eşlik etti.

VICTORIA VE DAVID BECKHAM

Bir Spice Girl ve bir spor efsanesi bir araya geldiğinde sonuç, deri stil anlarından uyumlu renk paletlerine kadar onlarca yıllık uyumlu çift görünümleridir.

Victoria ve David Beckham, 1999’da evlendiler ve o zamandan beri evlilik hayallerinin doruk noktası oldular. Evliliklerinden bu yana pek çok şey değişti, ancak 22 yıllık evliliklerinde kolektif tarz anlayışları sarsılmadı. 1999’da Londra’daki Versace Club Gala Partisi’nde çift, uyumlu siyah deri Versace görünümleri giymişti.

BRITNEY SPEARS VE JUSTIN TIMBERLAKE

Spears ve Timberlake’in unutulmaz denim görünümü… 1999’da çıkmaya başlayan ve 2002’de resmi olarak ilişkilerini sonlandıran çift, 2001 Amerikan Müzik Ödülleri’nde Kanada smokininin bu versiyonuyla mavi jean tarihine geçti. Spears’ın patchwork denim elbisesi, New York City kostüm tasarımcıları Kurt ve Bart tarafından tasarlandı. Timberlake, kot fötr şapkasıyla görünümü bir adım öteye taşıdı.

HAILEY VE JUSTIN BIEBER

Çift, 2018’de evlendi ve o zamandan beri, Justin’in rahat havasını Hailey’nin modern stiliyle birleştirerek görmekten her zaman heyecan duyduğumuz trend görünümler sundular.

RIHANNA VE A$AP ROCKY

Kabul edelim, etkili ve çekici insanları bir arada görmeyi seviyoruz. Hem Rihanna hem de Rocky bu amaca uyuyor ve ortak bir noktaları daha var: tarz. İkisi de belli bir özgüvenle giyiniyor ve biz onları bunun için seviyoruz. Bu yüzden bu iki ünlüyü daha çok bir arada görmek heyecan verici. Çiftin, çok fazla ikonik uyumları var ve görünüşleri yıllar içinde daha da güçlendi.

ANGELINA JOLIE & BRAD PITT

Göründükleri her yerde, yıllarca konuşulacak bir stil anı yaratan başka bir çift… (Şu an birlikte olmasalar da…) 2014’teki BAFTA’da, “Mr. & Mrs. Smith” yıldızları benzer smokinler giymişti, Jolie papyonunu çözerek daha rahat bir görünüm seçti. O, tepeden tırnağa Yves Saint Laurent’in içindeydi, Pitt’in smokini ise Valentino’ydu. Bu görünümleriyle, o yıl ve sonrasında birçok “En İyi Giyinen Çift” listesinde yer aldılar.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen