Cts. Nis 27th, 2024

Monster Notebook, ürün gamına bir yeni monitör daha ekleyerek genişletti. Aryond serisinin üçüncü üyesi Aryond A24 V1.1; 24 inç çerçevesiz flat ekranı, 144 Hz ekran yenileme hızı, 1 Ms tepki süresi, FAST IPS paneli, 1920×1080 FHD çözünürlüğü, HDR10 ve MPRT teknolojileri ile oyuncuların karşısına çıkıyor.

Fast IPS, panel sayesinde daha gerçekçi renkler sunarken, gecikmeyi önemli ölçüde azaltıyor. 1ms tepki süresi, 144 Hz yenileme hızı, Full HD çözünürlüğü ve HDR10 desteği ile de hız ve renk doygunluğu konusunda oyuncuların isteklerini karşılamayı hedefliyor.

Monitörde, hem asansör hem de pivot özellikleri mevcut. FPS oyuncuları için büyük önem arz eden bu özellik, yükseklik ve açı ayarlarının yapılabilmesine olanak sağlıyor. Aryond A24, 24 inçlik ince çerçeveli ekranıyla küçük veya sıkışık masalar için de ideal.

Monitörü merak edenler veya almayı düşünenler için, biz CHIP ekibi olarak geçtiğimiz haftalarda detaylı incelemesini yapmıştık. Eğer siz de daha fazla ayrıntıya ulaşmak istiyorsanız aşağıdaki bağlantıdan incelemeye gidebilirsiniz.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen