Sal. Nis 30th, 2024


Almanya’nın Schweinfurt Belediye Lider Yardımcısı Ayfer Rethschulte, Nilüfer Belediye Lider Yardımcısı Dr. Sibel Özer’i ziyaret ederek, yapabilecekleri iş birliklerini görüştü. 

Almanya’nın Schweinfurt Belediye Lider Yardımcısı Ayfer Rethschulte, Nilüfer Belediye Lider Yardımcısı Dr. Sibel Özer’i makamında ziyaret etti. Nilüfer Halk Evi’nde gerçekleşen ziyarette iki taraf ortasında kültürel, toplumsal ve ekonomik iş birlikleri görüşüldü.

Sağlık alanından işçi gereksinimlerinin olduğunu lisana getiren Rethschulte, bu hususta çalışma yapabileceklerini söyledi. Rethschulte, öğrenci değişim programı teklifinde bulundu. Yaşlı bakım konutları ve imkanlarını da anlatan Rethschulte, bu husustaki koşulları aktardı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti söz eden Dr. Sibel Özer, Nilüfer Belediyesi’nin toplumsal belediyecilik çalışmalarından bahsetti. Yaşlı bakımevleri ile ilgili yaptıkları çalışmaları anlatan Özer, konutlarda sundukları bakım hizmetlerini aktardı. Sıhhat, öğrenci değişimi, etraf, iktisat üzere pek çok alanda çalışma yapabileceklerini lisana getiren Özer, her türlü ortak çalışmaya katkı sunmaktan şad olacaklarını kelamlarına ekledi.

Konuşmalarının akabinde mevkidaşına ikram takdim eden Özer, konuğuna Nilüfer Belediyesi Halk Konutu Binası ve Cumhuriyet Meydanı’nı gezdirdi. Nilüfer’de yaptıkları çalışmaları yerinde gösteren Özer, konuğuyla birlikte Kent Bostanı, yakında hizmete açılacak Sıhhat Müzesi, İzzet Şadi Sayarel Huzurevi, İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi ve Lions – Ercan Dikencik Alzheimer Hasta Konuk Evi’ni ziyaret etti.
 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen