Pts. May 6th, 2024

SIFIR EGZOZ BORUSU EMİSYONLU MUSTANG MACH-E’NİN SPORTİF ÖZELLİKLERİNİ GELİŞTİREN P ZERO YOL GÜRÜLTÜSÜNÜ AZALTIRKEN DÜŞÜK DÖNME DİRENCİ SAYESİNDE MENZİLİN ARTMASINA YARDIMCI OLUYOR

Milano, –Ford’un ürettiği birinci tam elektrikli SUV’un en süratli ve güçlü versiyonu olan yeni 2021 Ford Mustang Mach-E GT Performance Edition’ın donanımı Pirelli lastikler oldu.

İki şirket ortasındaki yeni bir teknik iş birliğinden doğan ve Ultra Yüksek Performans lastikleri ailesinin üyesi olan özel bir P Zero lastik Pirelli’nin motor sporları dünyasından getirdiği bilgi birikimi sayesinde sürüş kolaylığı ve konfor ortasında gerçek dengeyi sunarken Mustang’in kendine mahsus sportif hissini muhafazasını sağlıyor.

ELEKTRİKLİ GÜÇ İÇİN P ZERO

Mustang Mach-E GT Performance Edition için geliştirilen 245/45R20 103Y XL ebatlı lastiklerin yanağında , performansı lastiklerden önemli oranda etkilenen elektrikli ve hibrit araçlara özel Pirelli lastiklerini gösteren ‘Elect’ işareti yer alıyor. ‘Elect’ işaretli Pirelli lastikler hamur ve yapısının teknik özellikleri sayesinde çeşitli avantajlar sunuyor. Düşük dönme direnciyle menzil artırılırken gürültü düzeyleri düşürülerek daha konforlu sürüş keyfi yaratılıyor. Elektrikli motorların ürettiği ani torka karşılık vermek için süratli kavrama sağlayan lastikler bataryalı araçların tartısını desteklemek için özel bir yapıyla geliştiriliyor.

Ford’un yeni sıfır egzoz emisyonlu sportif SUV’unun özgün ekipmanı olan bu lastikler Pirelli’nin ‘mükemmel uyum’ ideolojisi doğrultusunda şoförlerin önde ve artta olmak üzere iki elektrikli motoru bulunan dört tekerden çekişli aracın performansını keyifle yaşamasını sağlıyorlar. Kusursuz araba ve lastik paketi hem kuru hem de ıslak tabanda performansı artırmaya ve en şiddetli sürüş şartlarının üstesinden gelmeye yardımcı oluyorlar. Motorlardan gelen torku her aksa bağımsız olarak dağıtan araç , geriden itişli standart sürüşe kıyasla daha reaktif hızlanmayı ve denetimli kullanımı mümkün kılıyor. Pirelli mühendisleri Mach-E GT Performance Edition için tasarladıkları P Zero lastiklerde performansla birlikte en yüksek sürüş ve konfor standartlarına odaklandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen