Cts. May 4th, 2024

Westminster Abbey’den Buckingham Sarayı’na yapılacak Kral III.

Charles’ın taç giyme törenine Prens George, Prenses Charlotte ve Prens Louis’in de katılması hakkında kesin bir bilgi olmasa da planlar hakkında söylentiler dolaşıyor.

Kral III. Charles’ın taç giyme töreni provalarına göre, kraliyet çocuklarının diğer kraliyet üyeleriyle birlikte geçide katılmaları planlanıyor. Çocukların varlığı Kensington Sarayı tarafından doğrulanmamış olsa da; Wales Ailesi çocuklarının törenden sonra Buckingham’a giden geçit töreninde büyükbabaları Kral Charles ve üvey büyükanneleri Kraliçe Camilla’nın arkasındaki arabada, ebeveynleri Prens William ve Kate Middleton’a katılmalarının beklendiğini söylendi

Törene 9 yaşındaki George ve 8 yaşına yeni girecek olan Charlotte’un da katılması beklenirken, 5 yaşında olacak olan Louis’in katılımı hakkında net bir bilgi olmadığı eklendi. 1953’te Kraliçe Elizabeth’in taç giyme töreninde, genç Prens Charles henüz 4 yaşındaydı. Ayrıca Kral Charles’ın taç giyme töreninin Kraliçe Elizabeth’in töreninden çok daha küçük olması planlandığı da bildirildi.

Sussex Çifti’nin çocukları Prens Archie ve Prenses Lilibet’in henüz taç giyme törenine davet edilmediği söylense de Prens Archie, büyükbabasının taç giyme töreninin olduğu gün 4 yaşına girecek ve Lilibet’in de 2. doğum gününe çok az kalmış olacak. Prens Harry ve Meghan Markle’ın da taç giyme törenine katılıp katılmayacağına dair bir bilgi olmasa da bir sözcü bu ayın başlarında “Dük ve Düşes’in katılıp katılmayacağına dair acil bir karar şu anda tarafımızdan açıklanmayacak” demişti..

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen