Cum. May 3rd, 2024


Dünyanın en süratli büyüyen akıllı telefon markası realme, C53’ü piyasaya sürdü. Geniş depolama alanı, süratli şarj ve Küçük Kapsül üzere segment önderi üç özelliğe sahip olan C53, giriş düzeyinde akıllı telefonlara yeni bir boyut kazandırıyor.

 

Teknoloji dünyasının önde gelen akıllı telefon üreticilerinden realme, C serisinin yeni eseri C53’ü piyasaya sürdü. İsmini İngilizcedeki Champion (Şampiyon) sözünden alan C serisinin son eseri C53 kullanıcı tecrübesini bir üst düzeye taşımak ve tüm giriş düzeyi akıllı telefon pazarını dönüştürme amacıyla segment başkanı özellikler sunuyor. 

 

realme, C serisinin şampiyonu C55’in akabinde stratejik tezlerine yenilerini ekliyor; C53 ile şarj, depolama ve tasarım alanlarında segmentinin en gelişkin özelliklerini barındırıyor.

 

31 dakikada % 50’ye kadar şarj dolumu

 realme C53, yüksek voltajlı, düşük akımlı şarj teknolojisi sayesinde segmentte birinci olan 33W SUPERVOOC şarjı ve 5000mAh’lik devasa bataryası ile yavaş şarj periyodunu sonlandırmayı hedefliyor. Kullanıcıların günlük telefon tecrübesini kolaylaştıran bu teknoloji sayesinde, bataryanın yarısını yaklaşık 31 dakikalık şarj ile doldurmak mümkün.

 

Yüksek performans ve akıllı depolama bir arada

realme C53, C serisinin en büyüğü olarak 4 GB fizikî RAM’in yanında 4GB’a kadar dinamik RAM ve 128GB depolama alanına sahip. Buna ek olarak, C53 birebir anda 2 Nano SIM kart ve 1 MicroSD kartı destekleyerek 2 TB’a kadar depolama genişletmesi sağlıyor.

 

“Mini Kapsül” ile eşsiz ekran deneyimi

realme C55’ten sonra C53, Android’in “Mini Kapsül” özelliğine sahip ikinci realme akıllı telefonu olma özelliği taşıyor. Ayrıyeten Küçük Kapsül ile Bilgi kullanımı ve Adım istatistikleri üzere başka iki fonksiyon bir ortada deneyimlenebiliyor.

 

İnce dokunuş ve dikkat alımlı tasarım

İç yapısını daima olarak optimize eden realme, C53’te 7,49 mm ölçüsüyle segmentinde ve C Serisi akıllı telefonlardaki en ince gövdeye ulaşıyor. C53 bu ince gövde ve dik açılı çerçevesi ile rahat ve pratik bir kavrama hissi sunuyor. ‘Güçlü Siyah’ ismiyle siyah renge sahip realme C53’ün art yüzlerindeki parlak alan spot ışığını andırarak şampiyonluk sevincini görselleştiriyor.

 

realme hakkında: 

realme, en son teknolojileri daha erişilebilir hale getirerek akıllı telefon ve AIoT pazarında fark yaratan global bir tüketici teknolojisi şirketidir. realme, üstün özelliklere, kaliteye ve trend belirleyen dizaynlara sahip bir dizi akıllı telefon ve ömür biçimi teknolojisi aygıtını erişilebilir fiyatlarla tüketicilere sunmaktadır. 

 

Sky Li tarafından 2018 yılında kurulan ve “Dare to Leap” ruhuyla hareket eden realme, yalnızca dört yıl içinde dünya çapında 30 pazarda birinci 5 akıllı telefon oyuncusundan biri haline geldi. realme, Çin ve Güneydoğu Asya, Güney Asya, Avrupa, Rusya, Avustralya, Orta Doğu, Latin Amerika ve Afrika dahil olmak üzere dünya çapında 61 pazarda 160 milyondan fazla kullanıcıya sahip.  

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen