Sal. May 21st, 2024

2018’de ‘Under The Silver Lake’ komedisinde yer Alan Riley Keough, partneri Andrew Garfield ile ürkütücü bir anısını paylaştı. “Setten bir anım var… Gerçekten çok stresliydi” diye söze başlayan Keough, “Makyaj karavanındaydım ve yemek yiyordum. Sanırım bir granola barıydı veya o tarz bir şey ve Andrew ile öpüştüğümüz bir sahneyi çekmek üzereydik” diye ekledi.

Atıştırmalığını yerken makyaj sanatçısının yediği şeyde fındık olup olmadığını sorduğunu söyleyen Keough, “Bilmiyorum,” diye yanıt verdiğini ekledi. Bundan sonra makyaj sanatçısının koşarak film yapımcısını aradığını anlatan Keough, oldukça kafasının karıştığını söyledi.

Aceleyle yapımcının karavana geldiğini anımsayan Keough, “Bana, ‘Riley, Andrew’un yer fıstığına inanılmaz bir alerjisi var ve seti kapatmamız gerekiyor’ dedi” diyerek yaşadığı korkuyu paylaştı. Fark etmeden Garfield’in hayatını tehlikeye atan Keough, “O an ne yapacağımı bilemedim. Tam bir çılgınlıktı. Ama neyse ki makyaj sanatçısının aklına geldi çünkü benim hiçbir fikrim yoktu” dedi.

2011’de verdiği bir röportajda alerjisi hakkında konuşan Garfield, ‘Never Let Me Go’ filmi çekimlerinde Carey Mulligan ve Keira Knightley ile gittikleri yemekte birden rahatsızlandığını anlatmıştı. “O günün kalanını hastanede geçirmek zorunda kaldım. Senarist Alex Garland beni götürmüştü,” diyen Garfield, “Buna alışkınım çünkü bu sebeple hastaneye birkaç kez gitmek zorunda kalmıştım. Ama Carey ve Keira çok korkmuştu. Akşam yemeği ortasında anafilaktik şoka girmek aşırı derecede tuhaf bir durumdu” diye eklemişti.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen