Cts. Nis 27th, 2024


TOD’un merakla beklenen yeni dizisi “Sarmaşık Zamanı” bugün ekran seyahatine başladı. Dizi yayınlanan birinci iki kısmıyla izleyiciyle buluştu.

 Yayınlanan tanıtımları, güçlü oyuncu takımı ve etkileyici öyküsüyle merakla beklenen TOD’un yeni dizisi “Sarmaşık Zamanı” ilk iki kısmıyla 21 Eylül Perşembe izleyiciyle buluştu. İzleyiciden tam not alan dizi için toplumsal medyada çok sayıda yorum yapıldı. 

 Merakla beklenen dizinin birinci ve ikinci kısım konusu ise şu halde; 

 

1.bölüm ve 2.bölüm özeti: 

Arzu’nun konutunda meyyit bulunmasıyla cinayet soruşturması başlar. Cinayetten üç ay evvel Ezgi, takip edildiği tasasına kapılır. Bu sırada bir tesadüf Ezgi ve Arzu’nun tanışmasını sağlar. Siteye yeni gelen bu bayan, başka bayanlar tarafından pek sevilmez. Ezgi, takip edildiğinden emin olur. Peşindeki adamı kocası tutmuştur. Gizemli adam, Ezgi’ye evliliği ve Kerem hakkında akıl almaz şeyler söyler. Ezgi, peşindeki adamın söylediklerinin tesirinden kurtulmaya çalışırken, kendisine son derece yakın davranan Arzu’yla arkadaş olur. İstek, Ezgi’nin sorunlu bir evlilik yaşadığının farkına varır, Ezgi’ye yardım etmeye çalışır. Ezgi peşindeki adamdan kaçmaya çalışsa da adam her yerden karşısına çıkmaya, Ezgi’yi huzursuz etmeye devam eder. Kocası Kerem’le ilgili baş karışıklıkları yaşayan Ezgi, oğlu Oğuz’un okulda yaşadığı bir sorun yüzünden anneliğinin yeterliliğini sorgular. Evliliğindeki sorunlar oğlunun hayatını olumsuz etkilediğinden, Ezgi oğlunun karakteri ve geleceği için endişelenir. Arzu’nun cinayet sorgusunda ise Ezgi’yle ilgili, soruşturmaya taraf verecek büyük bir sır açığa çıkar. 

Gökçen Usta’nın direktör koltuğuna oturduğu projenin senaryosunu Savaş Korkmaz kaleme alırken, oyuncu takımında usta isimler Emel Çölgeçen, Özgür Emre Yıldırım, Müge Bayramoğlu ve Fatih Berk Şahin yer alıyor. “Sarmaşık Zamanı”nın dev oyuncu takımında ayrıyeten Pervin Bağdat, Pelin Ermiş, Mesut Yılmaz, Gökçe Güneş Doğrusöz, Ayşe Melike Çerçi, Uğur Karabulut, Funda Güray, Yılmaz Sütçü üzere başarılı isimler bulunuyor. Dizinin idari yapımcılığını ise OM CONTENT üstleniyor.

TOD’un yurt dışında da izleyiciyle buluşan yeni dizisi Sarmaşık Zamanı, Türkiye ile birebir anda MENA bölgesinde yayınlanıyor. 

“Sarmaşık Zamanı” her Perşembe iki yeni kısmıyla TOD’da yayınlanacak. 

 

KONUSU:

Aden Bahçe Sitesinde Arzu’nun gelişiyle bütün istikrarlar alt üst olacak, keyifli evlilikler büyük kavgalarla yıkılacak, yakın arkadaşlar birbirine düşman olacak, sağlıklı psikolojilerin yerini sapkın kanılar alacak, kimse kimseye güvenmez olacaktı. Lakin ne Arzu’nun ne de sitedekilerin olacaklardan haberi yoktu… Arzu’nun cinayetini araştıran polisler, bu sitede birbirine dolanmış hata bağlantılarına, kıskançlıktan doğan öfkeye, yasak münasebetlere, söylenen palavralara şahitlik edecek, adeta bir sarmaşığa dönmüş bu münasebetleri sorgularken, site sakinlerinin gerçek yüzlerini görecekti… Kimse aslında göründüğü kişi değildi lakin ortalarından biri katildi ve polis ona ulaşana dek durmayacaktı…

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen