Çar. May 1st, 2024


SAR 9 Compact X ile ABD’de “Yılın En Uygun Tabancası” mükafatı alan SARSILMAZ, 2023 TRIGGRCON Firearms fuarında silah sanayi devleri ortasındaki yerini aldı. 22 Eylül’de (dün) Kansas’ta başlayan fuarın, 24 Eylül’de gerçekleştirilecek olan “atış etkinliğinde”, SARSILMAZ’ı ABD Ulusal Atıcılık Şampiyonu ve tıpkı vakitte “SAR Savunma” kadrosu üyesi, 18 yaşındaki Reene Ench temsil edecek. Dünyanın en büyük sivil silah pazarı olan ABD, silah sanayi kesimi için büyük ehemmiyet taşıyor.  

 

SARSILMAZ, 22 Eylül’de (dün) başlayan ve pazar günü sona erecek olan ve ABD/Kansas’ta düzenlenen TRIGGRCON ateşli silahlar fuarına savlı başladı. Aktifliğin birinci iki gününde SARSILMAZ eserlerinin sergilenmesinin akabinde iştirakçiler, aktifliğin son gününde SARSILMAZ’ın silahları ve gerçek mermiler ile atış tecrübesi yaşayabilecekler.

 

Midwest’in (Orta Batının) halka açık en büyük silah fuarı

 143 yıllık deneyimiyle ülkemizin ve Avrupa’nın en büyük silah üreticilerinden birisi olan SARSILMAZ, ateşli silah kesimine taraf vermesi ile bilinen TRIGGRCON fuarı kapsamında en yeni eserlerini tanıtıyor. SARSILMAZ ABD Satış Lider Yardımcısı Jacob Phair, “Bu mükemmel aktifliği sabırsızlıkla bekliyorduk, TRIGGRCON, Midwest’in halka açık en büyük silah fuarıdır. SARSILMAZ yeni ve yenilikçi eser serisini tanıtmak için bu fuarda hazır.” dedi.

 

Bir askeri birliğin tüm gereksinimlerini karşılayabilecek eser yelpazesi

 Fuarda ferdî kullanıcılara yönelik silahlarıyla tüketicilerin ve kesime taraf veren kanaat başkanlarının karşısına çıkan SARSILMAZ, her vakit olduğu üzere milletlerarası arenada isminden bir sefer daha kelam ettirmeyi başardı. Bir askeri birliğin tüm gereksinimlerini karşılayabilecek eser yelpazesine sahip olan SARSILMAZ; fuarın son gününde ABD’li kişisel kullanıcıların büyük ilgisini çeken eserleriyle atış tecrübesi de yaşatacak.

 

Sarsılmaz’ın şampiyon atıcıları

 Fuarın son gününde düzenlenecek olan atış şampiyonası ise ABD’de ilgiyle takip edilen bir aktiflik olma özelliğini taşıyor. Fuarın bu kısmına SARSILMAZ ismine 18 yaşındaki Renee Ench ve emekli SWAT mensubu Tony Sentmanat katılacak. Ench; 5 sefer FL SASP şampiyonluğu, 4 sefer Ulusal SASP’ta gümüş madalya ve 2023 Optik Tabanca Ulusal SASP Şampiyonluğu elde etmiş genç bir sportmen. Ench’in 2023 Optik Tabanca Ulusal SASP Şampiyonluğu’nu elde ederken kullandığı ateşli silahlar ortasında SARSILMAZ K12 Sport ve SAR9 Sport Gen3 yer alıyor. 22 yılı aşkın deniz piyadesi olarak misyon yapmış emekli SWAT mensubu Tony Sentmanat ise karma dövüş sanatları alanındaki tecrübelerinin yanı sıra 20 yıldan uzun bir müddettir ateşli silahlar eğitmenliği de yapıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen