Çar. May 1st, 2024


Sigorta bölümünün önde gelen şirketlerinden Neova İştirak Sigorta, sigorta dalında geleceğe istikamet verecek fikirleri arıyor. Üniversite öğrencileri ve yeni mezunlara yönelik düzenlenecek Neova Ideathon kapsamında gençler para ödüllerinin ve Neova’da meslek imkanının sahibi olacak.  

 

Sigorta dalının teknolojik ve dijital gelişimine öncülük eden, inovatif yaklaşımlarıyla müşteriyi odağa alan eser ve hizmetler geliştirmeye devam eden Neova İştirak Sigorta, gençlere ve yeni fikirlere yatırım yapmaya devam ediyor. Artık de sigorta kesiminin geleceğini şekillendirecek fikirlerle buluşabilmek ismine üniversite öğrencilerinin yahut yeni mezunların iştiraki ile Ideathon programı düzenliyor. Başvuruların neovasyon.com üzerinden alınacağı müsabaka kapsamında dereceye giren fikirler ve gençler para ödüllerinin ve Neova’da meslek fırsatının sahibi olacak. Birincinin 20 bin TL, ikincinin 15 bin TL, üçüncünün 10 bin TL mükafatla buluşacağı Ideathon kapsamında kazananlar birebir vakitte Neova’nın MT ve Yerleşke programlarında değerlendirmeler sonrasında yer alabilecekler.

 

Başvurular 13 Ekim’e kadar devam ediyor

Katılımcılar, ferdî olarak ya da grup olarak Neova Ideathon’daki yerlerini alabiliyorlar. Ideathon sayesinde şirket yöneticilerinin bilgi birikiminden yararlanabilecek iştirakçiler, mentor dayanağıyla projelerini ya da fikirlerini hayata geçirme fırsatı elde edebilecekler. Neova Ideathon için son müracaat tarihi 13 Ekim 2023. Aktiflik ve ödül merasimi ise 20-21 Ekim tarihinde gerçekleşecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen