Cum. May 3rd, 2024


Türkiye yazılım kesiminin gücünü geliştirdiği eserlerle küresel pazarda temsil eden SmartMessage, kıymetli bir iş birliğine daha imza attı. WhatsApp Business Solutions Partner (BSP) olan firmanın SmartMessage Marketing Platformu böylelikle pazarlama profesyonellerinin yaygın kullandığı yararlı bir eser sepetini daha bünyesine katmış oldu.

 

Pazarlama teknolojileri sanayisinde ses getiren tahlilleriyle dikkat çeken Türk mühendislik şirketi SmartMessage, WhatsApp Business Solution Partner (BSP) olma muvaffakiyetini göstererek yeni platformunu daha da güçlendirdi. Böylelikle 2023 başından bu yana sürdürdüğü yeniliklerine ve güçlü iş birliği adımlarına bir yenisini daha ek etmiş oldu. SmartMessage Marketing Platform’u ile pazarlama dünyasının her türlü muhtaçlığını karşılayabilen şirket, aslında mevcutta olan WhatsApp Business eserlerini yeni platformuna taşıyarak, tek ve çift istikametli iletileşme üzere diyalog bazlı etkileşimleri daha da artıracak.

 

Platform Her Kanala Kolay kolay Adapte Olabiliyor

 

SmartMessage CEO’su Oğuz Küçükbarak, “WhatsApp uygulamasını SmartMessage Marketing Platform’una eklememiz bizim ve müşterilerimiz açısından çok değerli bir gelişme. Artık müşterilerimiz, platformumuz üzerinden iki farklı halde WhatsApp kanalını kullanabilecek. Öncelikle Meta’dan onay aldıkları şablonları kullanarak müşterilerine toplu olarak ileti gönderebilecekler. Müşterilerimize gaye kitlelerine pazarlama ya da bildirim tipinde ileti atmalarıyla tamamlanan tek istikametli bir iletileşme tahlili sunuyoruz. Böylelikle kampanyalarını WhatsApp kanalından da duyurarak okunma, dönüşüm ve satış oranlarını arttırıp daha uygun kampanya sonuçları alabilecekler. Diğeri ise daha interaktif olan iki taraflı iletileşme. Bu seçenekte müşterilerimizin müşterileri konuşma başlatıyor ve akış karşılıklı WhatsApp üzerinden devam ediyor. Burada yapay zeka (AI) ve görsel sürece yeteneklerimizle de desteklenebilen konuşmalarla irtibat bir katman daha derinleşiyor ve bütün bu paylaşımlar ayrıntılı olarak raporlanıyor. 2 milyardan fazla kullanıcıya sahip olan WhatsApp kanalının da platformumuza eklenmesi ile müşterilerimizin hakikat vakitte gerçek yerde olduklarının altını çizmiş olduk.” dedi. SmartMessage Marketing Platform’unun kanal özelinde değil, her tıp kanalı kullanabilecek biçimde geliştirildiğini söyleyen Oğuz Küçükbarak, “Bugün amaç kitle WhatsApp’ta olabilir lakin yarın öbür bir kanala da geçebilir. Platformumuzu bu bakış açısıyla oluşturduk.  Hedef kitlelerin davranışları değişebilir ve değişecektir de, platformumuz da bu duruma süratlice adapte olabilecek bir yapıya sahip” dedi. 

 

Pazarlamacıların Tüm İhtiyaçlarını Karşılayabilen Bir Yapı

SmartMessage Marketing Platform, günümüzün pazarlama muhtaçlıklarını uçtan uca karşılayabiliyor. Platformdaki tüm eserlere tek bir giriş ile basitçe ulaşılabiliyor. SmartMessage eserleri yüksek performans hedefleyen güçlü bir altyapıyla sunuluyor. Pazarlamacılarının günlük ömürlerini kolaylaştıran, sağlam, güvenlikli ve çok kolay kullanılabilen bu eserler ise bir platformda toplanıyor.Oğuz Küçükbarak, “Pazarlamacıların kampanya idaresinden segmentasyona, otomasyondan dijital müsaade idaresine, problemsiz ve verimli bir formda kullanabilecekleri eserlere ve platformlara gereksinimi var. Platformumuz pazarlamacıların bütün gereksinimlerine cevap verebiliyor; esnek yapısıyla onlar için azamî yarar sağlayabiliyor. Ayrıyeten bulutun gücü de ona eşlik ediyor.” dedi. 

 

 

SmartMessage Hakkında

SmartMessage, yazılım teknolojileri dünyasında bilhassa pazarlama alanındaki uzmanlığıyla tüm dünyada 2000’i aşkın kuruma hizmet sunan küresel bir markadır. Kurumların kitleleriyle daha uzun soluklu ve verimli münasebetler kurmalarını sağlamak üzere tüm kanallardaki dijital pazarlama aktivitelerini uyumlu ve yüksek performanslı bir biçimde çalıştıran omni-channel (çok kanallı) bir platform sunan şirket; pazarlama, dijital müsaade idaresi, pazarlama otomasyonu ve bot tabanlı pazarlama üzere yetenekleri müşterileriyle buluşturur. SmartMessage bu kapsamda müşterilerinin gaye kitlelerine e-posta, SMS, MMS, push bildirimleri, chatbot, beacon ve lokasyon bazlı servisler üzere kanallardan faal bir biçimde ulaşmasını ve verimli pazarlama kampanyaları gerçekleştirmesini mümkün kılar. Dünya çapında ofisleri ve 100’ü aşkın çalışanıyla faaliyetlerini sürdüren SmartMessage, en süratli büyüyen teknoloji şirketlerinin yer aldığı Deloitte Technology Fast Türkiye ile Avrupa-Ortadoğu-Afrika listelerine girmiştir. Avrupa’nın itibarlı ödüllerinden European Business Awards’u ise 2 sefer kazanan SmartMessage, 2019 yılında Ak Portföy, Endeavor Catalyst ve 212’den oluşan bir konsorsiyum tarafından yatırıma bedel görülmüştür. SmartMessage, 2019’da Bilişim 500 tarafından “Yılın İş Uygulamaları Kategori Birinciliği” ile ödüllendirilmiştir. 2021’de Finnovex Europe ödüllerinde “Müşteri Tecrübelerini Geliştirmede Mükemmellik” mükafatını kazanmıştır. Şirket 2022 yılında ise Bilgisayar Yazılımı alanında Yılın Firmaları kategorisinde Bronze Stevie ödülünün de sahibi oldu. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen