Çar. May 1st, 2024

iPhone 15 serisi bazı ülkelerde bir haftayı aşkın bir süredir piyasadayken, CounterPoint Research yeni iPhone’ların standart modeli ve Pro Max modelinin öncekilerden daha yüksek talep gördüğünü söylüyor.

Araştırma, iPhone 15 ve 15 Pro Max için ön siparişlerde teslimat sürelerinin kritik pazarlarda ilgili iPhone 14 modellerinden önemli ölçüde daha yüksek olduğunu, çünkü kullanıcıların bu cihazları ellerine almak için sırasıyla 4 ve 9 gün daha fazla beklemeleri gerektiğini gösteriyor. Öte yandan, Pro ve Plus modellerine olan talep düşmüş gibi görünüyor.

DSCC, iPhone 15 serisi için panel sevkiyatlarının Ağustos ayına kadar iPhone 14 serisine göre %23 daha yüksek olduğunu paylaşarak Apple’ın bu yüksek talebe hazırlandığını gözteriyor.

iPhone 15 serisi için yapılan panel sevkiyatlarının mevcut karışımı içinde Pro modelleri, Haziran – Ağustos döneminde iPhone 14 Pro modellerinden daha yüksek bir paya sahip. Haziran’dan Ağustos’a kadar iPhone 15 Pro modelleri %55’lik bir paya sahipken, iPhone 14 serisinin payı %49 oldu. Rapora göre, Ağustos ayında iPhone 15 Pro modelleri %59’luk bir paya sahip oldu.

Samsung Display, iPhone 15 serisi için Haziran – Ağustos döneminde %91’lik bir paya sahipti. SDC’nin baskın payı, iPhone 15 serisinin dört modeli için de tek panel tedarikçisi olmasının bir sonucu. LG Display de Ağustos ayından itibaren iPhone 15 Pro için panel sevkiyatı yaptı ve %9’luk bir paya sahip oldu. SDC Ağustos ayında %87’lik bir paya sahipken LGD %13’lük bir paya sahipti. LGD, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max için panel tedarik ediyor. BOE’nin bu yılın sonlarına doğru iPhone 15 serisi için panel tedarik etmeye başlaması bekleniyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen