Paz. May 5th, 2024

Samsung Galaxy Z Fold 5’in resmiyet kazanmasına çok az bir süre kaldı ve elimizde yeni bir sızıntı daha var: Bu kez katlanabilir telefonun global versiyonu için yapılan benchmark testleri internete düştü ve bize neler bekleyebileceğimize dair birkaç ipucu daha verdi.

SamMobile aracılığıyla yayınlanan testlerde, telefonun ABD versiyonunun biraz altında bir performans göstermesi dikkat çekiyor. Çıkış günü geldiğinde, daha fazla yazılım ve donanım optimizasyonunun ardından nereden satın alırsanız alın aynı miktarda performansı sunmasını bekliyoruz.

Telefon üreticileri genellikle birden fazla ülkedeki belirli hücresel ve kablosuz standartlara uyum sağlamak için dünyanın farklı bölgeleri için telefonlarının farklı varyantlarını çıkarırlar. Ancak, temel özellikler genellikle aynı olur.

Burada biraz tahmin yürütmek gerekiyor, ancak bu telefonun sahip olduğu Samsung SM-F946B kod adının, önceki cihazlara ve geçmişe dayanarak Z Fold 5’in uluslararası varyantı olduğuna inanılıyor. Geekbench kayıtlarında telefonun gerçek adı belirtilmiyor.

Üzerinde Android 13 Yüklü Geliyor

Bu testlerden elde edilen bir diğer bilgi de Galaxy Z Fold 5’in Android 13 ile gelecek olması, dolayısıyla Android 14 bu katlanabilir cihaz için zamanında hazır olmayacak. Yazılımın Ağustos ya da Eylül ayı civarında tamamlanması bekleniyor.

Bu aynı zamanda Z Fold 5’in piyasaya sürülmesinin de yaklaştığının bir göstergesi. Temmuz sonunda düzenlenecek özel Unpacked etkinliğinde Samsung Galaxy Z Flip 5 ve bir dizi başka cihazın yanında görücüye çıkmasını bekliyoruz.

Galaxy Z Fold 5 için şimdiden bir sürü özellik sızdırıldı: 7.6 inç iç ekran, 6.2 inç dış ekran, üç lensli 50MP+12MP+10MP arka kamera ve tercihinize bağlı olarak 256GB, 512GB veya 1TB dahili depolama alanıyla gelmesini bekliyoruz.

Ancak bu yıl farklı olan bir şey var: Galaxy Z Fold 5 artık Google Pixel Fold ile rekabet etmek zorunda. Google’ın kendi katlanabilir cihazı büyük ölçüde olumlu eleştirilerle karşılandığından, Samsung kendi katlanabilir amiral gemisi için olumlu bir tepki almayı ümit ediyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen