Çar. May 8th, 2024


Ege Belediyeler Birliği ve İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Tunç Soyer, Türkiye’nin dört bir yanından Mahallî İdareler Türkiye Buluşması Sarsıntı ve İklim Değişikliği Çalıştayı’na katılmak için kente gelen belediye lideri, meclis üyeleri ve birlik temsilcileriyle tarihi Agora Ören Yeri’ndeki akşam yemeğinde bir ortaya geldi.

Ege Belediyeler Birliği ve İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Tunç Soyer, Türkiye Meclis Üyeleri Birliği Mahallî İdareler Türkiye Buluşması Zelzele ve İklim Değişikliği Çalıştayı’na katılan akademisyen, belediye lideri, meclis üyeleri ve birlik temsilcilerini tarihi Agora Ören Yeri’nde düzenlenen gecede ağırladı.

Başkan Tunç Soyer’in Agora-Kemeraltı ve Kadifekale üçgeninde sürdürdüğü çalışmaların ehemmiyetine değinen Türkiye Meclis Üyeleri Birliği Genel Lideri Yalçın Kocabıyık, “Özgürlükler kenti, medeniyetin merkezi, çağdaş insanların yaşadığı ve akıllı kent İzmir. Huzur dolu bir kentin bu hoş ortamına, İzmir’in birinci yerleşim alanına hepiniz güzel geldiniz. Bu bulunduğumuz yer o kadar değerli ki bizim için. Tunç Liderimle birinci görüştüğümüzde burasıyla ilgili bir projesi vardı. Belediye lideri yalnızca yol, köprü yapmaz turizmi canlandırmak için de projeler üretir. Japonya’dan Kore’den beşerler geliyor. Bu projelerle bu bölge bir turizm merkezi haline gelecek” dedi. Kocabıyık Lider Tunç Soyer’e çalıştaya dayanaklarından ötürü teşekkür plaketi takdim etti.

Başkan Tunç Soyer, Türkiye’nin dört bir yanından İzmir’e gelen birlik üyelerini tarihi yerde ağırladıkları için duyduğu memnuniyeti lisana getirdi. Lider Soyer, “Gerçekten çok değerlisiniz. Biz 4 buçuk senede bu yeri iki sefer kullandık. Üçüncü mesken sahipliğimiz sizinle. Bu dev projenin odak noktası burası. Burada sizi konuk etmekten gurur duyuyorum” diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen