Paz. Nis 28th, 2024


CBeebies, keşif ve macera dolu yeni üretimleriyle ekranlara geliyor. Steve and Aneeshwar, Andy’s Prehistoric Adventures, The Numtums ve daha fazlası Ekim ayında CBeebies ekranlarında miniklerle buluşuyor.

Steve ve Aneeshwar Tabiatla Buluşuyor

Sevilen sunucu Steve Backshall ve Britain’s Got Talent programında tabiata olan tutkusuyla tanınan Aneeshwar Kunchala, fevkalâde hayvanlarla tanışmak için hayvanat bahçelerini ve safari parklarını ziyaret ediyor. Sempatik ikili dünyanın en büyük kara hayvanı, en büyük kemirgeni, çok gürültülü bir kuş ve su altı harikalarıyla karşılaşıyor. Sıradışı hayvanların ortasındaki bağı keşfeden hayvansever ve çevreci ikili, çocukların doğal dünyanın mükemmellerini ve yırtıcı hayatı keşfetmelerini sağlıyor. “Steve and Aneeshwar Go Wild” 23 Ekim Pazartesi günü saat 14.55’de Digiturk 161’nci kanalda başlıyor.

“Andy’s Prehistoric Adventures” ile Tarihi Öğrenin 

Ulusal müzenin tarih öncesi galeri şefi Andy, asistanı Jen ve müdürü Bayan Pickles, okul öncesi çocukları ekranlara topluyor. Andy ve Jen, yesyeni bir stant oluşturma heyecanı içindeyken Andy’nin sakarlığı yüzünden stant mahvoluyor. Vakte karşı yarışan takım, açılışa birkaç saat kala sergiyi yetiştirmeye çalışıyor. Andy destansı maceraları sayesinde bir vakitler dünyada gezen dinozorlar ve buz zamanı yaratıklarıyla tanışıyor. Andy, 95 milyon yıl evvel dünya üzerinde yaşamış en büyük hayvanlardan birine ilişkin bir yumurta kabuğunu arıyor. Ayrıyeten, 30 bin yıl geriye gidip yünlü mamutlara katılarak tarih öncesine ilişkin istiridye kabuğu arıyor. “Andy’s Prehistoric Adventures” 24 Ekim Salı saat 07.40’da Digiturk 161’inci kanalda  başlıyor. 

Sayıları Öğrenmek Artık Çok Eğlenceli

Sevimli Numtumların göbeklerindeki sayılar sayesinde okul öncesi minikler eğlenceli oyunlarla sayıları tanırken sıralamayı öğreniyor. Numtums, sayılarla dolu keyifli bir seyahatte eğlenceli vakit geçirirken parti yapıyor, hazine avına çıkıyor, robotlarla tanışıyor, üstün kahramanlarla ve çok daha ziyadesiyle maceralara atılıyor. “The Numtums” 2 Ekim Pazartesi günü saat 11.35’de Digiturk 161’inci kanalda olacak. 

Bluey ile Parti Zamanı

Bluey ve Heeler ailesi unutulmaz maceraları ve eğlenceli anlarıyla 5 yıldır minikleri eğlendirmeye devam ediyor. 2018 yılında birinci kısmı yayınlanan Bluey, yıl dönümüne özel kısımlarıyla ekranlara geliyor. Bu özel kutlama etkinliğinde Bluey’nin en sevilen kısımları minikleri büyülü bir seyahate çıkarıyor ve Heeler ailesinin komik maceralarıyla kahkahalarını paylaşıyor. Özel kısımlarıyla “Bluey” 1 Ekim Pazar günü, saat 06.00 ve 08.00’de Digiturk   161’inci kanalda ekrana gelecek. 

Nina ve Nöronları Bilimsever Minikleri Atölyeye Bekliyor

Nina ve Nöronlar, okul öncesi minikleri bilim ve keşif dolu bir seyahate çıkarıyor. Beş duyuyu temsil eden Nöronlarının yardımıyla Nina, çocukların bilim dünyasını keşfetmelerine önayak  oluyor. Dahası, sorularına karşılık bulan miniklerin bilime karşı olan ilgileri artıyor. “Nina and the Neurons” 2 Ekim Pazartesi günü saat 11.05’de, Digiturk 161’inci kanalda ekranlara geliyor. 

Sarah ve Ördek’in Maceralarına Katılın 

7 yaşındaki Sarah ve en yakın arkadaşı olan Ördek, küçük bir köyde kırmızı kapılı ufak bahçeli minik bir konutta yaşıyor. Şirin ikili, Küçük Korkmuş Böcek, Şal Bayan, Soğancıklar ve Scooter Çocuk isimli komşuları ve arkadaşlarıyla farklı çocukluk anıları biriktiriyor. İkinci dönemde Sarah, arkadaşlarının doğum günü sürpriziyle şaşırıyor. Ördek ile radyoda farklı bir müziği çalmaya çalışırken Soğancıklar ön bahçenin ötesini keşfetmeye hazırlanıyor. Macera dolu kısımlarıyla “Sarah and Duck” 1 Ekim Pazar günü saat 19.50’de Digiturk 161’nci kanalda.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen