Cts. May 18th, 2024

Apple, iPhone 15 ve iPhone 15 Pro modellerini birkaç ay içinde tanıtacak. Değişecek özellikler ve tasarım değişiklikleri yaklaşık bir yıldır söylentilere konu oluyor ve şimdi, iPhone 15 Pro’nın nasıl görünebileceğine ilişkin net bir sızıntı daha geldi.

Daha önceden iPhone 15 Pro’nun birleşik bir ses düğmesine sahip olacağı, tüm düğmelerinin dokunsal geri bildirim özelliği ile geleceği yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Ama daha sonra, teknolojinin bu yılki iPhone için çok karmaşık olduğuna ve Apple’ın bu tasarım değişikliğini en az bir yıl ertelemeye karar verdiği ortaya çıkmıştı.

Ardından, Apple’ın ses düğmelerini iPhone 14 Pro modellerinden biraz daha aşağıda konumlandırarak ve eski Lightning bağlantı noktasının yerini alan yeni USB-C bağlantı noktası nedeniyle biraz daha büyük bir düğme kesimi yaparak değiştireceğine dair yeni bir söylenti ortaya çıktı.

Weibo’da ve Twitter’da Apple sızıntılarını takip eden bir hesap tarafından paylaşılan yukarıdaki görüntü, bu değişiklikleri bizlere gösteriyor. Weibo’daki UnclePan’ın dediğine göre, aldığı iPhone 14 Pro’nun üzerine 15 Pro telefon kılıfını takmaya çalışmış, ancak başarılı olamamış. Yeni sessize alma düğmesinin farklı ve güç tuşunun daha aşağıda olduğunu belirtiyor.

Şimdiye kadar çıkan iPhone 15 söylentileri

Analist Ross Young’a göre Apple, Dinamik Ada’yı tüm iPhone 15 modellerine getirecek. Bu tüm sürümlerin Always-On ekran teknolojisine veya ProMotion’a sahip olacağı anlamına gelmiyor. Young, bu iki özelliğin iPhone 15 Pro serisine özel kalacağına inanıyor.

Diğer analistlere göre, standart iPhone 14 versiyonları öncekilerden daha kötü sattığından, normal modellere Dynamic Island’ın eklenmesi Apple’ın satışları artırmasına yardımcı olacak.

TrendForce, Apple’ın yeni iPhone’lar için iki farklı yonga stratejisine devam edeceğini söylüyor. iPhone 15 Pro yeni A17 çipine sahip olacakken, normal versiyonlar A16 ile devam edecek. Tüm yeni modeller 8GB RAM’e sahip olacak. Depolama seçenekleriyle ilgili bilgiler hala belirsiz, ancak Apple’ın halihazırda sunduğundan daha fazlasını sunması beklenmiyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen