Pts. May 13th, 2024

Her ay 1 milyonu aşkın aboneye hizmet veren Vodafone TV’de Kasım ayının en çok seyredilen içerikleri ortasında “Örümcek Adam: Konuta Dönüş”, “John Wick 3” ve “Cadılar” üzere ses getiren imaller yer aldı. Vodafone TV, Aralık ayında da kullanıcılarına, “Wonder Woman 1984”ten “Joker”e, en beğenilen üretimlerden oluşan geniş bir seçki sunuyor.

14 Aralık 2021 – Vodafone’un dijital TV servisi Vodafone TV, Kasım ayında da diziden sinemaya, spordan belgesele, her zevke ve yaşa uygun varlıklı içerikleriyle seyircilerin tercihi oldu. Her ay 1 milyonu aşkın abone tarafından kullanılan Vodafone TV’deKasım ayında en çok seyredilen sinemalar ortasında “John Wick 3”, “Örümcek Adam: Konuta Dönüş”, “Yırtıcı Kuşlar ve Mükemmel Harley Quinn”, “Marslı”, “Cadılar” ve “Ali Kundilli 2” yer aldı. Kasım’da en çok seyredilen kanallar ise ATV, Fox, TV8, TRT 1 ve Kanal D olarak sıralandı.

Film şöleni Aralık’ta da devam ediyor

Vodafone TV, Aralık ayında da müşterileri için birbirinden keyifli içerikler sunuyor. Vodafone TV kullanıcıları, bu ay, Gal Galdot ve Chris Pine’i tekrar bir ortaya getiren ve DC sinematik kozmosunun en kıymetli karakterlerinden “Wonder Woman 1984”ü; Guy Ritchie’nin direktörlüğünü yaptığı, Hugh Jackman ve Matthew McConaughey’in başrollerinde olduğu, eğlenceli cürüm sineması “The Gentlemen”i ve tüm vakitlerin en ikonik berbat karakterlerinden olan, başroldeki performansı ile Joaquin Phoneix’in Oscar mükafatını kazandığı “Joker” sinemasını seyredebilecek.

Vodafone TV Genel Müdürü Berna Kulaksız, şunları söyledi:

“Vodafone TV servisimizle Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerimize kaliteli TV ve görüntü içeriğini kesintisiz olarak ve uygun fiyatla sunmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda, sinema ve dizi seven müşterilerimiz için Aralık ayına özel güçlü bir portföy hazırladık. En beğenilen üretimleri bir ortaya getirdiğimiz içeriğimizle izleyicilerimizin dijital platformlarda sinema ve dizi izleme keyfini artırmayı hedefliyoruz. Vodafone olarak, müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran eser ve servislerle her vakit yanlarında olmaya devam edeceğiz.”

Binlerce seç-izle içerik

Vodafone TV, kullanıcılarına, 24 saate kadar geri alma özelliği ile 90’ı aşkın TV kanalını ve çoğunluğu sinema, dizi, belgesel ve çizgi sinemadan oluşan 6 binin üzerinde seç-izle içeriği akıllı telefonlarından, tabletlerinden, web’den ve akıllı televizyonlar üzerinden izleme imkânı sunuyor. Google Play, Apple App Store, Android TV, LG Content Store, Samsung Smart Hub ve Apple TV online mağazalarından da erişilebilen Vodafone TV uygulaması, bugüne kadar 7 milyondan fazla kere indirildi. Vodafone TV’nin aylık etkin kullanıcı sayısı ise 1,4 milyona ulaştı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen