Paz. May 12th, 2024

Call of Duty: Mobile’ın yeni dönemi, oyuncuları yılın son savaşı için Arktik haritasına götürüyor. Son Kar Tanesi dönemi, 16 Aralık’ta özel haritalar ve içeriklerle birlikte geliyor oyuncularla buluşacak

Yeni dönemde oyuncular, Templar’a yeni Buzkıran haritasındaki denizaltıların enkazı ortasında Karanlık Anlaşma’yı aramasına yardımcı olacaklar. Ayrıyeten Yaşayan Ölülerin Kuşatması oyun modu bu sefer Blackout haritasına yeni bir “Kâbus” versiyonuyla birlikte gelecek. Yeni dönemle birlikte yenilenmiş 50 kademelik savaş bileti, Soap – Büyük Çekişme ve Vagr Modir – Kış Fısıltısı üzere yeni operatörler, PKM LMG ve D13 Dal isimli iki yeni silah, yeni bir operatör marifeti, silah şablonları, profil kartları, tılsımlar, COD puanları ve daha fazla özel içerik de oyuncuları bekliyor olacak.

16 Aralık’ta Android ve iOS üzerinden indirilebilecek “Son Kar Tanesi” dönemi ile oyuna gelen tüm yenilikler ve güncellemeler şu halde:

Yeni Harita: Buzkıran– Birinci olarak Call of Duty: Black Ops 4’te tanıştığımız harita bu dönem oyuncularla yine buluşacak. Oyuncular denizaltı enkazlarının ortasında ve soğuk açık yerde buzdağları ortasında hünerlerini sergilemeye çalışacaklar. Ek olarak oyuncular bu haritayla birlikte birinci sefer oyun içerisinde yüzebilme bahtını da elde edecekler.

Yaşayan Ölülerin Kuşatması Geri DönüyorYaşayan Ölülerin Kuşatması, bu dönemde Blackout haritasına özel bir “Kabus” versiyonuyla birlikte geri dönüyor. Daha uzun bir oyun müddetinin yanı sıra, oyun modu artık daha süratli ilerleyecek ve her zamankinden daha aksiyon dolu olacak. Oyuncular, yeni efsanevi taretlerle düşmanların üstesinden gelmek için cephelerinde meydan okuyacaklar.

Yeni Çok Oyunculu Mod: Kartopu Savaşı– Kış tatilinde kartopundan daha âlâ silah ne olabilir? Bu yeni oyun modunda oyuncular kartoplarını kullanarak birbirleriyle savaşırken, gizemli ikram kutularını rastgele açacaklar ve her armağan kutusu farklı bir formda oyunculara güçlendirme verecek. Yok edilen düşmanlar ise kartopu yığınına dönüşecekler. Karşı ekip ise bu kartoplarını toplayarak kendi bölgelerine götürerek puan kazanmaya çalışacaklar. Kazanılan puanlar, her grubun özel kardan adamının farklı görünümlerin kilidini açacak ve birbirinden farklı sürprizlerle kartopu savaşının tadını çıkaracaklar.

İçerik Üreticisi Kulübü ve Özel Paketler – Call of Duty: Mobile, her içerik üreticisiyle ortak olmak ve Call of Duty Mobile içerik ekosistemini büyütmek için taşınabilir özel İçerik Üreticisi Kulübü’nün hudutlu bir beta sürümünü piyasaya sürmeyi planlıyor. Kulübün açılış kutlamalarının bir kesimi olarak oyuna, en sevilen içerik üreticilerinin özel karakterleri de eklenecek. Oyuncular yeni dönemde favori içerik üreticileri olan Ferg, HawksNest yahut Bobby Plays olarak oynayabilecekler.

Call of Duty: Mobile 11. Dönem: Son Kar Tanesi’ne dair detaylı bilgi için resmî web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen