Cts. Eyl 14th, 2024

Büyükşehir takımları, Yeni Yürüyüş Yolunu mevsimlik çiçeklerle süslüyor. Lavantaların açacağı yaz aylarında Yürüyüş Yolu mis üzere kokacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yeni Yürüyüş Yolu’nu mevsimsel çiçek ve bitkilerle süslüyor. Kent genelinde hem yeşil alan ölçüsünü artıran hem de etraf düzenlemesi yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yaptığı çalışmalarla Yeni Yürüyüş Yolunun görsel zenginliğini de artırıyor. İzmit Yeni Yürüyüş Yolunun göze de hitap etmesi için doğal ve yeşil bir ortam oluşturmak gayesiyle süratle çalışmalarını sürdüren Büyükşehir, projeyi mevsimsel çiçek ve bitkilerle süslüyor.

LAVANTA, LALE VE ÇUHA DİKİLDİ

Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı grupları, kendi sorumluluk bölgelerinde sürat kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. Gruplar şu ana kadar Yeni Yürüyüş Yolu’ndaki peyzaj düzenleme çalışmaları kapsamında 7000 lavanta, 4500 lale ve 5000 çuha dikti. 6 büyük kamyon bitkisel toprak dökülen çalışmalarda 1 kamyon kum serildi. İlerleyen günlerde 600 m2 rulo çim seriminin gerçekleşeceği ve farklı çeşitte bitkilerin de ihtimamla dikileceği Yeni Yürüyüş Yolu’nda çalışmalar devam ediyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen