Cts. May 18th, 2024

Miu Miu, 2023 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda New Balance ile iş birliğine markanın ikonik 574 spor ayakkabısının yeni versiyonlarıyla devam ediyor.

Dünyaca ünlü iki tarihi marka iş birliği yapmak için bir araya geldiğinde beklentiler her zaman hızla yükselir. Miu Miu ve New Balance bizi bu kez de hayal kırıklığına uğratmadı. İki marka, ikonik 574 spor ayakkabısını ikinci kez yeniden tasarladı. Geri dönüş turu, 2022 bahar pisti için güncellenen New Balance’ın sevilen modelinin üç yeni versiyonunu içeriyor.

New Balance x Miu Miu 574 spor ayakkabı, ayakkabıya özgü denge ve yapısal rahatlık kavramını Miuccia Prada’nın moda evinin ustalığı ve estetik kodlarıyla birleştirerek yeniden yorumluyor.

İşlenmemiş kenarlarla yeniden tasarlanan New Balance 574 modeli, Miu Miu’nun içinde bulunduğu ruh halini mükemmel bir şekilde yansıtıyor. İlk kez Paris’teki Miu Miu 2022 İlkbahar/Yaz defilesinde görülen New Balance x Miu Miu logosu, bir kez daha spor ayakkabıların dilinde yerini alıyor.

Yeni sezonda püsküllü mavi ve mermer efektli, haki denim ve beyazlatılmış deriden üretilen spor ayakkabılar, Miu Miu el yazısıyla birleştiriliyor ve sevilen seksenler görünümüyle New Balance mirasını koruyor.

Podyum onaylı spor ayakkabılar

Ortaklığın ilk kez sunulduğu yer olan Miu Miu İlkbahar Yaz 2022 koleksiyonunun Paris’teki podyumundan, kesinlikle bazı stil fikirleri ve onu nasıl giyeceğinize dair öneriler alabilirsiniz.

Şort ve eteklerde ise kural tek gibi görünüyor: spor ayakkabıların nüansıyla tezat oluşturacak şekilde çorap açıkça görülüyor.

Hem Miu Miu hem de New Balance’ın temsil ettiği işlevsel moda, yenilik ve teknik anlayışını ve geleneklere saygı duymayı sembolize eden yeni kampanya çekimi fotoğrafçı ve video yapımcısı Moni Belle gözünden, Kayla Dunlap modelliğinde hazırlandı.

New Balance x Miu Miu spor ayakkabıları Miu Miu mağazalarında ve miumiu.com adresinde online olarak satışa sunuluyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen