Per. May 2nd, 2024

28. Avrasya Ambalaj Fuarı, Türkiye dahil 123 ülkeden 75 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırladı

 

Avrasya coğrafyasında her yıl düzenlenen, alanında en kapsamlı ve en büyük ticaret platformu olan Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı, 11-14 Ekim 2023 tarihleri ortasında İstanbul’daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. 17. Besin ve İçecek Teknolojileri Fuarı Food-Tech ile eş vakitli düzenlenen Avrasya Ambalaj İstanbul, 1200’ün üzerinde firma ve firma temsilciliğine konut sahipliği yaptı. 120 bin metrekare kapalı alanda 14 salonunun tamamında düzenlenen fuar ağır ilgi görürken, iştirakçi firmalar ve ziyaretçiler dört gün boyunca çok sayıda iş mutabakatı imzalandı.

Dört gün boyunca geleceğin tahlil odaklı firmalarının yaratıcı ambalaj tahlillerini ve en son teknolojilerini sergilediği 28. Ambalaj İstanbul Fuarı büyük bir muvaffakiyetle sona erdi.  122 ülkeden 13.391 milletlerarası ziyaretçi fuar için İstanbul’a gelirken, Türkiye içinden 61.665 ziyaretçi fuarda iştirakçi firmalar ile bir ortaya geldi. Toplam 75.056 ziyaretçiye mesken sahipliği yapan Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı, RX Tüyap tarafından Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) iş birliğinde ve Ambalaj Makinecileri Derneği (AMD), Etiket Sanayicileri Derneği (ESD), Esnek Ambalaj Sanayicileri Derneği (FASD), Karton Ambalaj Sanayicileri Derneği (KASAD), Metal Ambalaj Sanayicileri Derneği (MASD), Oluklu Mukavva Sanayicileri Derneği (OMÜD) ve Sert Plastik Ambalaj Sanayicileri Derneği’nin (SEPA) takviyeleriyle düzenlendi.

Türkiye başta olmak üzere, Orta ve Batı Avrupa, Balkan, Rusya, Kafkaslar, Orta Asya, Orta Doğu ve Afrika’dan besin ve besin dışı tüm sanayilerin karar vericileriyle buluşma, ticaret hacimlerini ve marka pahalarını artırma ve müşterilerle yüz yüze görüşme fırsatı yakalayan iştirakçi firmalar, fuardan son derece mutlu ayrıldı. 

RX Tüyap Fuarcılık A.Ş Genel Müdürü Berkan Öner, Türkiye ambalaj dalının dünyanın sayılı ülkeleri ortasında yer aldığını söz ederek, “Avrasya Ambalaj Fuarı bir defa daha bölgesinin en çok tercih edilen ticari platformu olduğunu ispatladı. Yalnızca bizim hitap ettiğimiz yakın coğrafya değil, Batı Avrupa’nın yanı sıra Amerika ve Latin Amerika’dan da ziyaretçiyi ağırladık. Sürdürebilir büyümeyi sağlamak ismine pazarlama faaliyetlerimizi arttırarak devam edeceğiz” diye konuştu. 

Gelecek yılın tarihlerini takviminize şimdiden not edin!

29. Milletlerarası Ambalaj Sanayisi Fuarı Avrasya Ambalaj İstanbul ve 18. Milletlerarası Besin ve İçecek Teknolojileri Fuarı FoodTech, 23-26 Ekim 2024 tarihleri ortasında her zamanki adresi olan Büyükçekmece, İstanbul’daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen