Pts. May 6th, 2024


Cumhuriyet’in 100’ncü yılı kutlamaları kapsamında Kemer Belediyesi üniteler ortasında yapılan 29 Ekim 100. Yıl Futbol Turnuvası başladı. 3 Kasım tarihinde sona erecek olan turnuvanın başlama vuruşunu Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu yaptı.

 

Turnuvanın açılış maçı olan Kemer Belediyesi Özel Kalem ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü müsabakası, Belediye Lideri Necati Topaloğlu’nun vuruşuyla başladı.

 

Kemer’deki bir halı alanda yapılan maçı Park ve Bahçeler Müdürlüğü 7-3 kazandı. Bir öteki maçta ise Fen İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü’nü 4-1 mağlup etti. Fair play çerçevesinde oynanan maçı izlemeye gelen belediye çalışanları birbirlerini tebrik etti. Turnuva, bugün oynanacak olan Kemer Belediyesi Kültür ve Toplumsal İşler Müdürlüğü-Mali Hizmetler Müdürlüğü ile devam edecek.

 

Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hasebiyle düzenledikleri turnuvaya katılan tüm kadrolara ve işçiye muvaffakiyetler dilediğini belirterek, “Zaten birbirinizle arkadaşsınız. Centilmenlik içerisinde sizlere yakışır bir biçimde sporunuzu yapın. Kesinlikle bir kazanan ve kaybeden olacaktır. Bizim için maçın sonucu değil, her vakit ahlak ve dik durmak değerlidir. Hepinize muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen